Cara Delevingne s poljubom na Instagramu potrdila zvezo z igralko

18. junij 2019

Cara Delevingne s poljubom na Instagramu potrdila zvezo z igralko

18. junij 2019

Cara Delevingne in Ashley Benson se do zdaj nista izpostavljali kot par, a ko je kdo napadel njuno LGBT zvezo, ali se posmehoval, sta hitro vzeli druga drugo v bran. Zdaj tudi s poljubom!

Že več kot leto dni se govori, da sta supermanekenka novega časa, Cara Delevingne, in znana igralka Ashley Benson v romantični partnerski zvezi, a šele zdaj sta to potrdili tudi na Instagramu.

Cara je na družbenem omrežju objavila kratek video, v njem se strastno poljublja s svojim dekletom; pod fotografijo je zapisala “Pride” (Ponos) v barvah mavrice, to je prepoznavna barva LGBT skupin posameznikov, ki se ne opredeljujejo kot heteroseksualne.

https://www.instagram.com/p/Bytg7Khlo_t/?utm_source=ig_embed

S tem se je Cara poklonila tudi letošnjemu mesecu ‘LGTB ponosa’, ki poteka na mednarodni ravni. Ashley Benson, čedna mlada igralka, ki jo najbolj poznamo po vlogi v TV seriji Ljubke lažnivke, je na Carino objavo na Instagramu odgovorila z emojiji v obliki srčkov in tako potrdila, da sta res v zvezi.

Tudi brez tega bi vedeli, da gre zares, toda igralkina gesta je vseeno prisrčna. O njuni istospolni zvezi se je začelo pisati lani poleti, a do sedaj nista čutili potrebe, da bi komentirali govorice. Vseeno sta se Cara in Ashley od tedaj pogosto pojavljali v javnosti in na svečanih dogodkih skupaj, zato je bilo le vprašanje časa, kaj bosta tudi ‘uradno razglasili’ svojo zvezo.

D. S.

Foto: Seventeen Magazine, Instagram, Refinery29

Style. Več novic

New Report

Close