Čas je za instadetox žur!

Nega obraza je lahko zabavna!

Roko na srce, praznični dnevi so bili sicer zabavni, vendar tudi neizmerno ležerni. Dnevni red je izgledal nekako takole: hrana, pijača, piškoti, klepet, pita, spalna urica na kavču, pečen krompirček, odpiranje daril in…sirova pica! Meni in mojemu trebuhu je to sicer več kot ustrezalo, vendar sem ob pogledu v ogledalo rahlo zacvilila nad stanjem svoje kože.

»Štrajka, vse sem dobila za nazaj,«

se mi je podobno o stanju svoje kože po telefonu pritoževala prijateljica Lena.

Za decembrski manifest sem se morala koži odkupiti in zato je januar ravno pravi mesec. Mesec novih začetkov, boljšega počutja in obdobje, ko z zimo postanem prijateljica. Tako smo punce sklenile nujno lepotno intervencijo Instadetox! Pripravile smo si pravi dekliški večer, glavne zvezde zabave pa so bile zagotovo maske L’Oreal Pure Clay, lepotna novost L’Oreala! V obogateni, zabavnejši obliki!

 

Vsaka izmed nas je verjetno s kumaricami na očeh in masko že prestrašila koga izmed svojih bližnjih, medtem ko je nestrpno čakala na izid boja z ogrci. Tokrat lahko kumarice pustite v hladilniku, saj se boste ob maskah lahko tudi zabavale in ustvarjale!  Multimasking je letos namreč novi lepotni trend.

Gre za tri različne glinene maske, ki v 10 minutah prinesejo čisto in lepšo kožo. Najdemo jih v treh barvah; temno sivi, mint zeleni ter oranžni, vsaka pa vsebuje še različne izvlečke. Novost mask je, da se prilagodijo vsakemu tipu kože posebej in niso kot ena univerzalna maska.

Ker ni niti ena izmed nas ista, se tudi maske Pure Clay prilagodijo vsaki posameznici.  Lena je fashionista, Ajda knjižni molj, Tamara pa zagreta tekačica! Tako kot smo si med seboj različne, so si različni tudi naši predeli kože (masten, suh, ogrci), zato so pri L’Orealu prvi prilagodili maske za različne predele obraza!

Lena je na lička nanesla masko Pure Clay Exfo, ki z učinkom pilinga poskrbi za poenoteno polt. Pore so vidno zožane, tekstura kože pa je bolj prefinjena.

»Imam precej suho kožo zaradi mrzlega zraka, zato mi maska z izvlečki rdeče alge prija!«

Pure Clay Exfo z zrnasto-kremasto strukturo na koži naredi piling, a je ne izsuši! »10 točk,« zavpije Lena!

Na T predel nosu in brade smo si detox navdušenke nanesle L’Oreal Pure Clay Glow masko, ki je najbolj opazna po svoji močni barvi zaradi rastlinskega olja. Same smo postale prave Picasso mojstrice, saj smo ob nanašanju te maske na čelu oblikovale srčke. No, morda Picasso nad srčki ne bi bil tako navdušen, pa kaj!

»Vsi trakci za ogrce se lahko skrijejo pred to masko,«

sem glasno komentirala ob srkanju čaja.

»Poglej kako gladek nos imam!«

je iz kopalnice vpila Tamara.

Tretja zvezda je maska Pure Clay Purify, ki najlepše diši in je primerna za nekoliko bolj mastne predele, saj kožo matira in očisti. Maska z izvlečkom evkaliptusa odstrani presežek sebuma. Koži odstrani sijoč videz, ki zna biti nadležen, sploh pri fotografiranju selfijev! Ena, dva, tri, škljoc!

Same smo v desetih minutah čakanja srkale čaj, pregledale blogerke na Instagramu in imele boj z blazinami. Punce se pač želijo zabavati in imeti čisto, sijočo kožo!

Kako smo maske nanesle?

Tanek sloj smo nanesle na čisto kožo obraza, pri tem pa smo se izogibale področju okoli oči in ustnic. 5 do 10 minut smo masko pustile učinkovati, vmes pa smo spile detox smutije in kot na Evroviziji zapele Girls just want to have fun! Maske smo po 10 minutah odstranile z mokro brisačo in s toplo vodo.

Instadetox L’Oreal žur je torej uspel, pudri pa so ostali v torbicah, saj jih nismo niti potrebovale.

»Moja koža je končno zadihala, naj to ljubljanske ulice vidijo,«

ni bila skromna Tamara.

Mislim, da smo se dobro odkupile za decembrske grehe, zagotvo pa bodo v naši lepotni rutini L’Orealove maske stalnica. Metoda multimasking Pure Clay je namreč hitra, enostavna in učinkovita. Priporočamo vam, da tudi ve organizirate dekliški žur in svojo kožo razvajate do onemoglosti z maskami Pure Clay!

Za gostoljubnost pri organizaciji Instadetox žura se zahvaljujemo hotelu Vander Urbani Resort!

 

Foto: Žiga Intihar

 

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close