Čas je za material, ki ga obožujemo v toplih mesecih

01. april 2019

Čas je za material, ki ga obožujemo v toplih mesecih

01. april 2019

Kadar je govora o toplejših mesecih, hkrati govorimo tudi o oblačilih, ki so sproščena, zračna in ohlapna. Bi se strinjali, da ta opis najbolj pristaja lanu?

Lan je nežen, lahkoten in zelo udoben, zato ni nobenega razloga, da si to sezono ne bi kupili kakšnega kosa in se vanj zaljubili.

Tako kot vsako sezono, Zara predstavi odlične kose, s katerimi želimo napolniti svojo omaro. Čeprav lanena oblačila največ nosimo poleti, so na voljo že kosi za spomladansko sezono.

Poleti so lanene obleke obvezen del garderobe. Za spomladanske dni pa so na voljo srajce, tunike in majice. Omenjene kose lahko kombiniramo z jaknami iz jeansa, trenčkoti in plašči.

Pri barvah prednjačijo zemeljski toni, črna in bela, za tiste bolj pogumne pa so na voljo tudi kosi v vpadljivih barvah.

Ena izmed številnih prednosti tega materiala je, da v sebi nosi boho noto, ki se odraža v ležernosti in udobnosti, po drugi strani pa je lahko bolj »resen«, da ga brez težav nosite tudi za službo. Zarina spomladanska kolekcija je polna lanenih kosov, mi pa smo poiskali nekaj najlepših s katerimi ne boste ostali neopaženi.

Foto: Instagram, Zara

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close