Čas polne lune prinaša te priložnosti

20. oktober 2021

Čas polne lune prinaša te priložnosti

20. oktober 2021
Avtor: Profimedia

Vsakič, ko se na nebu prikaže polna luna, prinese za sabo drugačno energijo. Ta ne vpliva le na vedenje ljudi, ampak tudi na vedenje našega planeta ter živali.

Zakaj je čas polne lune pomemben? 

Astrologi razlagajo, da je obdobje polne lune odlična priložnost za zaključevanje faz v našem življenju. V tem času naši globoki občutki privrejo na površje. Pri nekaterih lahko to pomeni, da se negativni občutki, ki smo jih že nekaj časa potiskali v podzavest, pokažejo. S takšnimi občutki se moramo soočiti in jih razrešiti. Pri drugih se pokaže kreativna plat. To je priložnost, da uresničimo stare projekte in si zadamo nove cilje.

Priporočljivo je, da se na dan polne lune posvetimo pregledu meseca. Kaj v našem življenju trenutno funkcionira, česa ne potrebujemo več. 

Avtor: Profimedia

Obdobje tranzita 

Počasi stopamo v čas praznikov, ki bodo za sabo prinesli veliko kaosa, zato je pomembno, da zdaj jesen izkoristimo za počitek in regeneracijo.  

Kako se lahko pripravimo na kaos, ki ga prinesejo prazniki? 
Kako naj bi izgledali mirni prazniki? 

To so vprašanja, ki si jih lahko postavimo in se na podlagi le teh orientiramo.

Sezonska depresija v tem času predstavlja nevarnost, zato je pomembno, da zaužijemo dovolj vitamina D in se na sončne dni izpostavimo sončnim žarkom. Ne smemo pozabiti na učinkovit in reden spanec. Odrasla oseba mora spati vsaj sedem do osem ur. Držimo se urnika, spimo vsak dan ob isti uri, vstajamo ob isti uri. Rutina pozitivno vpliva na naše telo ter duha.  

Avtor: Profimedia

Tako kot se spreminjajo letni časi, se spreminjamo tudi mi in s tem je dobro, da temu primerno prilagodimo tudi naše navade.  

Bodimo previdni  

Astrologi opozarjajo, da s polno luno v ovnu prihajamo v obdobje, v katerem moramo še posebej skrbeti, da smo varni mi in naši bližnji. Priporočljivo je, da dvakrat preverimo, če smo zaklenili avto, hišo, po zabavi pokličemo odgovorno osebo ali taksi itd.

Prav tako razlagajo, da bodo pri pogovorih z našimi bližnjimi na dan prišla nestrinjanja, ki jih še v preteklosti nismo izrazili. 

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close