Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas: “Imava odprto ljubezensko razmerje!”

29. november 2018.

Znana hollywoodska igralca sta sicer predana družinska človeka, a nobeden od njiju si ne more predstavljati, da bi bil (spolno) dve desetletji z eno samo osebo.

Predvčerajšnjim je 49-letna valižanska lepotica, ki jo poznamo med drugim iz filmov Zorro in Preprodajalci (Traffic) voditeljicama v pogovorni oddaji na NBC News’ TODAY razkrila, da imata z možem, slavnim hollywoodskim igralcem Michaelom Douglasom, “zelo odprto razmerje”, s katerim ohranjata romantiko v zakonu in svežino.

Novica je najbrž marsikoga šokirala, saj družina Douglas-Jones deluje nadvse povezano, njuna otroka, 18-letni Dylan in 15-letna Carys pa sta povsem navadna najstnika, ki se v ničemer ne razlikujeta od sovrstnikov, razen po tem, da imata slavne starše in še bolj legendarnega dedka, ikonskega filmskega igralca iz veteranske lige, Kirka Douglasa, ki bo 9. decembra dopolnil že 102 leti!

Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas in njuna otroka s Kirkom Douglasom za letošnji Zahvalni dan

Slavna igralka je v pogovoru razkrila še, da imata ona in Michael izjemno dobro komunikacijo z njunima najstnikoma. Povedala je, da se je bila prisiljena odpreti in imeti z njima tisti neprijeten pogovor, ko je nekdanja uslužbenka pri filmu obtožila njenega moža Michaela, da je pred 30 leti masturbiral vpričo nje.

Med seboj iskreni in zadovoljni: družina Douglas-Jones pred indijskim Taj Mahalom

Voditeljici Savannah Guthrie in Hoda Kotb na NBC News’ TODAY sta bili prav tako videti presenečeni, ko je Zeta-Jones priznala, da po skoraj dveh skupnih desetletjih z možem ohranjata svežino v zakonu tako, da imata ‘zelo odprto razmerje’.

https://www.instagram.com/p/BqtIT9eh1gc/

O slednjem je malce skrivnostno povedala:

“Zelo sem vesela, da nama je uspelo ostati skupaj tako dolgo. Vendar je zame nepredstavljivo, da bi bila (seksualno) toliko let samo z eno osebo in sami vesta, da stvari niso vsak dan prav rožnate, v kateremkoli partnerskem odnosu. Oba z Michaelom sva za odprto razmerje. Tako je to, ko imaš otroke, ki niso zahtevali, da bi bili rojeni v ta svet in ki jih ima slednji pod nenehnim dorbnogledom. Zelo sva iskrena in med sabo deliva zaupnosti, ki jih najbrž ne bi slišali v vrsti v lekarni.”

Catherine Zeta-Jones je prišla na pogovorni šov v ženstveni pink kombinaciji

Catherine je tudi priznala, da so obtožbe Michaelove nekdanje sodelavke o domnevnem spolnem nadlegovanju, ki naj bi se bilo pripetilo pred kar tremi desetletji, zanjo zelo neprijetne in so ji težko legle na srce. Vendar sta se z Michaelom o njegovi preteklosti iskreno pogovorila vpričo njunih otrok.

Catherina Zeta-Jones, ki prihaja iz Walesa in je torej Valižanka, Britanka ter potomka stare celine, je še dodala, da ‘je pač tipična družinska punca iz Evrope’, kjer se vse skrivnosti in težave delijo za domačo mizo. Zato se tudi s svojima otrokoma (ki ju očitno ravno tako mika igralska kariera) veliko pogovarja o njunem vsakdanu ter o težavah odraščanja.

https://www.instagram.com/p/Bce2ImGgiAS/?utm_source=ig_embed

Igralka, ki priznava, da sta imela z Michaelom kar veliko vzponov in padcev v dveh desetletjih (prav zdaj v novembru sta praznovala 18. obletnico poroke), je izjemno navezana tudi na svojega tasta, Kirka Douglasa, ki mu je na Instagramu lani za 101. rojstni dan posvetila še posebej ganljivo sporočilo. Če bo vse po sreči, se Douglasovi ponovno snidejo že prihodnji teden in praznujejo v krogu družine!

 

D. S.

Foto: Instagram, StarsChanges, Daily Mail, Eonline, People, KFMB, Peeping Moon

New Report

Close