Catherine Zeta-Jones kot ustvarjena za ikonično vlogo Morticie Addams

26. avgust 2022

Catherine Zeta-Jones kot ustvarjena za ikonično vlogo Morticie Addams

26. avgust 2022
Foto: Profimedia

Slavna igralka stopa v čevlje enega najprepoznavnejših filmskih likov – glamurozno srhljive Morticie Addams.

Izšel je težko pričakovani napovednik za novo Netflixovo serijo Wednesday, v katerem je eno od glavnih vlog – vlogo matriarhinje Morticie Addams – prevzela Cathrine Zeta-Jones. V napovedniku ima dolge, ravne črne lase in značilno dolgo črno obleko. Po kratkem izseku sodeč lahko odkrito priznamo, da ji je vloga pisana na kožo!

V čevlje njenega moža Gomeza Addamsa je stopil Luis Guzmán, glavno vlogo pa je režiser Tim Burton zaupal 19-letni Jenni Ortega, ki je kot ustvarjena za vlogo hladne in sarkastične deklice Srede Addams.

Komična grozljivka s primesmi nadnaravnega

Gre za spin-off serijo, ki sledi zgodbi prepoznavne Srede, hčerke priljubljene gotske družine Addams. Serija je edinstvena mešanica grozljivke, komedije in nadnaravnega, ki bo prilagojena vsem starostim gledalcev.

Kot so sporočili iz Netflixa, bo Sreda v seriji poskušala uporabiti svoje neverjetne sposobnosti, da bi se spopadla s temnimi dogodki, ki so se začeli odvijati po mestu.

Foto: Profimedia

Največji strah? Čustva!

“Sreda se ne boji morskih psov ali grozljivih plazilcev ali česa podobnega, ampak se boji čustev,” je soustvarjalec serije Alfred Gough povedal za Vanity Fair. “Najbolj jo obnori odkrito izkazovanje naklonjenosti njene družine.”

Sreda tako poskuša obvladati svoje nadnaravne sposobnosti, preprečiti pošastni morilski pohod, ki terorizira mesto in rešiti nadnaravno skrivnost, v katero so se pred 25 leti zapletli njeni starši, vse to med krmarjenjem po njenih novih in zelo zapletenih odnosih.

“Vsaka družina je čudna, ampak ta je še posebej čudna. Vendar se imajo radi,” pravi Gough. “Navsezadnje gre za to, da drug drugemu vedno krijejo hrbet in to je brezpogojna ljubezen.”

Foto: Profimedia

Mimogrede, like družine Addams je davnega leta 1938 ustvaril ameriški karikaturist Charles Addams. Sledile so številne ekranizacije te črnohumorne zgodbe – od serije, ki so jo predvajali že v 60. letih prejšnjega stoletja, pa vse do prvega filma iz leta 1991, ki je tej nenavadni družini prinesel največjo slavo.

Gledalci naj bi novo Netflixovo serijo dočakali to jesen, točen datum izida pa še ni znan.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close