Če imate doma TEH 5 stvari, se jih takoj znebite! Prinašajo namreč slabo energijo

30. september 2020

Če imate doma TEH 5 stvari, se jih takoj znebite! Prinašajo namreč slabo energijo

30. september 2020

Negativna energija v vašem domu lahko prinese slabo voljo, nervozo, depresijo, pesimizem in žalost.

Če želite, da je energija znotraj vaših štirih sten vedno pozitivna, preverite, ali imate doma katere izmed teh stvari – in se jih takoj znebite!

Ure, ki stojijo

Feng Shui strokovnjaki opozarjajo, da v hiši ne bi smeli imeti raztrganih ali pokvarjenih stvari. Nedelujoče ure so še posebej slab znak. Inštrumenti, ki merijo čas, morajo biti vedno točni, tako da je prihaja do zamud – tako na uri, kot tudi v vašem življenju.

Kaktusi

Strokovnjaki za energetsko urejanje doma pravijo, da bi morali rastline z bodicami vreči iz stanovanja. Menda povzročajo slabo voljo, napetost v hiši in celo ljubezni. Izjema so le vrtnice, saj njeni elegantni cvetovi prinašajo pozitivno energijo.

Posušene rastline

Če želite dom, polnega pozitivne energije, morate posušena zelišča in cvetlice vreči v smeti. Te naj bi namreč vnašale mrtvo energijo in tako negativno vplivale na razpoloženje.

Nagačene živali

Upamo, da jih sploh nimate! V starih časih je bilo to celo v modi. A logika je taka: če posušeno cvetje prinaša nesrečo, je smiselno, da enako velja tudi za mrtve živali. Če imate na steni obešeno glavo jelena, se je hitro znebite. Poleg tega, da je res videti grozno, v hišo prinaša tudi slabo razpoloženje.

Lanski koledar

Ali vaš stari koledar še vedno visi na steni? Hitro ga zavrzite – poleg tega, da je neuporaben, moti tudi pozitiven pretok energije. In koledar spada (tako kot ura) med merilnike časa, zato po mnenju strokovnjakov Feng Shui, mora biti vedno aktualen.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close