Kim Kardashian poškodovala ikonično obleko Marilyn Monroe

14. junij 2022

Kim Kardashian poškodovala ikonično obleko Marilyn Monroe

14. junij 2022
Foto: Profimedia

Kljub vsemu ni šlo brez poškodb, ko je Kim Kardashian na letošnji Met Gala oblekla legendarno obleko hollywoodske ikone Marilyn Monroe.

Že od samega začetka je bila obleka Marilyn Monroe, ki jo je leta 1962 nosila za praznovanje 45. rojstnega dne takratnega ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja, Kim Kardashian premajhna.

A resničnostna zvezdnica je bila odločena, da se v njej prikaže na dogodku Met Gala, zato je v treh tednih shujšala za približno sedem kilogramov.

Na obleko z zgodovinsko vrednostjo so ob vsakem Kiminem koraku skrbeli oboroženi varnostniki, po sprehodu po rdeči preprogi pa se je morala preobleči v repliko, originalno obleko pa so spet primerno shranili in zaščitili.

Foto: Profimedia

“Sem izjemno spoštljiva do te obleke in tega, kar pomeni za ameriško zgodovino. Nikoli ne bi želela sedeti v njej ali jo izpostaviti kakršnemukoli tveganju, da bi se poškodovala,” je takrat dejala za Vogue.

Po Kiminem nošenju je vidno raztegnjena

Vendar je bilo že zgolj poziranje fotografom na rdeči preprogi dovolj, da se je ena najslavnejših oblek na svetu poškodovala.

Medijski portal Pop Crave je na Twitterju objavil fotografiji “prej in potem”, s katerih je več kot očitno, da je obleka na zadnji strani po Kiminem nošenju ob zadrgi raztegnjena, manjka pa celo nekaj kristalov.

Muzej, ki je 41-letni zvezdnici dovolil izposojo in nošenje obleke, se na to še ni odzval.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close