Khloe kljub prevaram s Tristanom pričakuje drugega otroka

14. julij 2022

Khloe kljub prevaram s Tristanom pričakuje drugega otroka

14. julij 2022
Foto: Profimedia

Khloe Kardashian se očitno ni naučila ničesar.

Kljub temu, da je resničnostna zvezdnica zaradi številnih prevar že večkrat javno izrazila globoko razočaranje nad nekdanjim partnerjem, je zdaj oznanila, da z njim pričakuje drugega otroka.

Khloe Kardashian in Tristan Thompson bosta novi naraščaj dobila s pomočjo nadomestne mame.

Kdaj točno naj bi ponovno postala starša, ni znano, TMZ pa medtem poroča, da je povsem mogoče, da se je otrok že rodil.

To bo za Khloe drugi otrok, za Tristana pa že četrti – prvega ima z nekdanjo partnerko, drugega s Khloe, tretjega pa je dobil lani, ko je ponovno prevaral resničnostno zvezdnico.

Foto: Profimedia

Nazadnje sta se razšla, ker je lani dobil otroka z drugo

Par je znan po številnih razhodih in ponovnih obnovitvah zveze, predvsem zaradi Tristanovih večkratnih skokov čez plot. Prvič je Khloe prevaral tik pred rojstvom njune, zdaj že štiriletne hčerke True, a sta prav zaradi hčerke zvezi dala novo priložnost.

Ni trajalo dolgo, ko si je spet privoščil afero, z dobro prijateljico družine Kardashian, Jordyn Woods. Kasneje sta poskusila še enkrat, a je zvezo dokončno razdrlo rojstvo otroka decembra lani, za katerega se je izkazalo, da je plod afere Thompsona z manekenko Maralee Nichols.

TMZ poroča, da sta odločitev o novem naraščaju s pomočjo nadomestne matere sprejela ravno pred zadnjo afero. Junija letos sta sporočila, da nista več skupaj.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close