Česa modne urednice ne bi nikoli oblekle za v pisarno

Če se že odločimo za poletna oblačila, se vedno pojavi vprašanje, ali sploh so primerna za v pisarno?

Poletni pisarniški stil je precej težko doseči, saj se vsak dan srečujemo s prevročimi zadušljvimi avtobusi in prehladnimi klimami v pisarni. Kombinacija obojega pa pomeni kar velik podvig pri tem, kaj bomo zjutraj oblekli. In tudi, če se že odločimo za poletna oblačila, se vedno pojavi vprašanje, ali sploh so primerna za v pisarno?

Urednice Who What Wear imajo tako kot vse ostale ženske, ki delajo v pisarni težavo, kako kombinirati poletna oblačila s pisarniško modo. Zato spodaj predstavljamo štiri urednice in njihova mnenja, kaj nikoli ne bi oblekle za v pisarno ter predloge oblačil, ki so po njihovem mnenju več kot primerna.

Allyson Payer, urednica:

“Čeprav veliko govorimo o tem, kaj vse lahko kombiniramo s pajkicami, jih sama nikoli ne bi oblekla za v pisarno. Sicer vem, da obstajajo že takšne, ki so videti kot kavbojke ali hlače, a še vedno menim, da so pretesne in preveč neformalne za pisarno. Če si želim udobja potem raje oblečem črne kavbojke z visokim pasom in zaprte natikače z nizko peto. Kombinirano skupaj deluje zelo šik.”

 

Vintidž oblačila so vedno dobrodošla v modni pisarni

Zaprti natikači z nizko peto so ljubki in udobni.

 

Aemilia Madden, urednica

 

“Obožujem preproste kratke poletne obleke, a menim, da so preveč vsakdanje za v pisarno. Da poskrbim, da ne travmatiziram šefa, bom takšno obleko rajši oblekla skupaj z navadno majico ali lahno jopico. S tem pokažem kreativnost, ob enem pa okoli ne hodim preveč razgaljena.”

Lahna poletna obleka, ki sega čez kolena, je odlična tako za v pisarno kot za zaposlene vikende.

S preprosto belo majico nikoli ne boste zgrešile!

 

Michelle Scanga, odgovorna urednica

 

“Katero koli oblačilo, pod katerim je potrebno nositi nedrček brez naramnic, zame ni sprejemljiv kos oblačila za v pisarno.”

Zanimiv zgornji del, ki ne razkriva preveč je skupaj s preprostimi hlačami, več kot primeren za v pisarno.

 

Lauren Eggertsen, izvršna urednica

 

“Za v pisarno nikoli ne bi oblekla jeans kratkih hlač. Ne glede nato, kako jih stiliramo, nikoli ne prekrijejo dovolj. Raje oblečem lahko krilo do kolen in potiskano majico.”

Preprosto belo majico nadgradite s takšno, ki ima zanimiv potisk.

Krilo čez kolena je primerne dolžine za v pisarno.

 

 

Foto: Pinterest

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close