K. F. / 09. julij 2022

Chanel izdal lepotni paket za nujne primere

Chanel nas pripravlja na poletna potovanja z najbolj elegantnim lepotnim paketom, ki si ga lahko zamislite!

V kompletu za nujne primere so vrhunski lepotni izdelki, ki bodo poskrbeli, da bo vaša koža po dolgem potovanju še vedno sveža in sijoča. V poletnih mesecih je še posebej pomembno, da je koža dovolj hidrirana, zato je glavni cilj izdelkov vlaženje in nega kože. Chanel zagotavlja da vam z njihovo uporabo niti suh zrak v letalih ne bo prišel do živega!

Foto: Chanel
Foto: Chanel

Meglica za dozo svežine

V paketu boste našli intenzivno meglico za obraz Sublimage La Brume, katere učinkovitost so preizkušali v kabinah potniških letal! Meglica se nanese na čist obraz in v le nekaj potezah kožo intenzivno navlaži ter tako uspešno rešuje utrujen in siv videz obraza.

Krema za spočite oči

Vsi vemo, da je predel okoli oči najbolj občutljiv in potrebuje posebno nego. Intenzivna Sublimage krema  ima 12 aktivnih sestavin, ki delujejo proti gubam, povešeni koži in temnim kolobarjem okoli oči.

Puder s svilnato teksturo

Ko nahranite svojo kožo, potrebujete tudi dobro podlago, ki bo poskrbela, da bo vaša polt zasijala. Tu nastopi tekoči puder Les Beiges, ki se odlično zlije z naravno barvo tena in ga je na koži skoraj nemogoče opaziti. Zaradi svoje svilnate teksture se zelo lepo nanaša in razmaže ter je na voljo v kar 35 odtenkih.

Šminka za mehke ustnice

Za končni videz Chanelov lepotni paket ponuja nežno šminko Rouge Coco Flash, ki se ob dotiku ustnic spremeni v masleno teksturo. Zahvaljujoč naravnim oljem jojobe, mimoze in sončnic so ustnice mehke in sijoče.

Foto: Chanel

Če se torej odpravljate na dolgo pot, je Chanelov lepotni paket za nujne primere obvezen potovalni pripomoček. Poleg tega so pri modni hiši kmalu napovedali tudi paket Sun Glow Emergency, ki bo vseboval vse izdelke za fin sijaj kože poleti. Točen datum izida še ni znan, na njihovi spletni strani pa piše, da prihaja kmalu. Brez skrbi, ti boš prva, ki bo izvedela!

Nam še ne slediš?

Za še več modnih navdihov nas poišči tudi na Instagramu!

Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close