Channing Tatum išče novo žensko na aplikaciji za zmenkarije – tu ga lahko najdete!

07. januar 2020

Channing Tatum išče novo žensko na aplikaciji za zmenkarije – tu ga lahko najdete!

07. januar 2020

Na začetku decembra je odjeknila novica, da sta se po enem letu Channing Tatum in Jessie J razšla. Igralec ni izgubljal časa, saj je takoj šel v lov za novim dekletom in to s pomočjo aplikacije za zmenkarije.

Preden pa ga začnete iskati na Tinderju, naj vam zaupamo, da se je lepotec pridružil ekskluzivni aplikaciji Raya, namenjeni povezovanju bogatih in slavnih.

»Na Rayu je že nekaj tednov. Zelo rad bi šel na zmenek in tega se ne sramuje,«

je za E! News razkril neimenovani vir.

»Želi se ponovno zabavati in vseeno mu je, ali se spozna z žensko preko spleta ali v živo, medtem ko hodi po ulici. Eden izmed prijateljev mu je predlagal aplikacijo Raya in ta predlog je sprejel, saj je prepričan, da nima kaj izgubiti,«

je še povedal vir.

Tisti, ki so imeli priložnost videti igralčev profil, so razkrili, da se je Channing šaljivo opisal: »Da, bil sem tudi striptiz plesalec. Žal mi je,« je zapisal ob namigovanju na njegovo najbolj znano vlogo.

https://www.instagram.com/p/Bw7vqLrFkHi/

39-letnik pa ni edini zvezdnik, ki se je odločil svojo srečo poiskati na spletu. Pred kratkim smo ugotovili, da so v isti aplikaciji svoje boljše polovice iskali še Ben Affleck, Cara Delevigne, Joe Jonas ter igralca Matthew Perry in Elijah Wood.

Zakaj so ukinili profil Sharon Stone?

Slavna igralka je že leta zvesta uporabnica aplikacije. Vendar to ni edina stran, ki jo uporablja 61-letnica. Pred kratkim se je znašla v središču razprav na družbenih omrežjih, potem ko je javno priznala, da so ji ukinili profil na aplikaciji Bumble.

Nekdo od uporabnikov je menil, da je profil lažen in ga prijavil. Sharon ni izgubljala časa in se je na Twitterju pritožila nad ukinitvijo ter vodilne prosila, naj je ne izključijo iz »panja«.

Vodilni na Bumble so se zvezdnici opravičili, češ da niso verjeli, da jih je doletela ta čas, da je med uporabniki taka zvezda in ji profil seveda takoj ponovno vklopili.

Foto: Profimedia, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close