‘Cherry cola’ trend za seksi videz vaših ustnic

13. avgust 2023

‘Cherry cola’ trend za seksi videz vaših ustnic

13. avgust 2023
Foto: Instagram

‘Cherry cola’ trend za seksi videz vaših ustnic

13. avgust 2023
Foto: Instagram

Imate radi češnje? Potem je ta lepotni trend kot ustvarjen za vas!

Le kaj bi mi brez TikToka? Vsak teden nas razveseli z novimi trendi, ki v hipu postanejo must-have med uporabniki. Tokrat so v ospredju češnjeve ustnice, ki so kot nalašč za popestritev vsakega mejkap videza.

Trend, imenovan ‘cherry cola’ se je prvič pojavil že aprila, a je šele pred kratkim zbral milijone ogledov in se prebil v ospredje. Kaj so torej ‘cherry cola’ ustnice in kako jih ustvariti?

@vanessanicolestern Cherry cola glossy lips with @maccosmetics #macbestinclass #maclipgloss #AD #cherrycolalips ♬ original sound – Vanessa Stern

‘Cherry cola’ ustnice črpajo navdih iz močnih barv češnjeve kole. Najlažje jih ustvarite s kombinacijo rdečih in rjavih tekstur in za zabaven in svež videz dodate nekaj sijaja.

Namesto da ustnice prekrijete z mat teksturami in nude odtenki, vam ta trend omogoča, da ustnice poživite s plastjo sočnih barv in ustvarite popoln poletni videz. Vse kar morate storiti je, da poiščete odtenke, ki bodo pristajali vaši polti.

Umetniki ličenja priporočajo uporabo rjavega svinčnika za ustnice, ki je nekoliko temnejši od naše polti. Z njim obrobite ustnice, nato pa vzemite kateri koli odtenek rdeče šminke, ki vam je najbolj všeč (lahko uporabite svetlejše ali temnejše odtenke, odvisno od videza, ki ga želite) in ga nanesite čez barvico.

Za sijoč videz lahko šminko prevlečete s slojem bleščila in tako pričarate popolne ‘cherry cola ustnice’, ki bodo ustvarile zapeljiv videz.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close