Choker ogrlice so preteklost, tu je nov trendi nakit!

Okrogli veliki uhani so postali prva izbira, ko gre za modni nakit.

Se spomnite lanskega leta? Prav povsod smo lahko videvali t.i. ‘choker’ ogrlice, ki se nosijo tesno ob vratu in so bile nepogrešljiv modni dodatek.

Tako imenovane ‘choker’ ogrlice so obnorele modni svet in s prestola festivalskega nakita uspele izriniti cvetlične vence v laseh, ki so posnemali trend brezskrbnih hipijskih let v 70-ih. Choker ogrlice so kajpada trend iz 90. let, še ene popularne dobe, ki pa se očitno počasi poslavlja.

Sedaj je na vrsti masiven nakit v ušesih, ki se je že nekaj časa zanesljivo napovedoval. Okrogli veliki uhani so postali prva izbira, ko gre za modni nakit. Gre za modno muho s preloma tisočletja, nekatere od vas so take uhane najbrž nosile že v srednji šoli. Čeprav so povsem enostavni, laskajo vsem oblikam obraza in odlično so videti v kombinaciji z dvgignjenimi lasmi, denimo čopom ali figo.

Ta trend se vrača v originalni podobi, tako da kar pogumno, ni vam treba kupovati uhanov na novo, zagotovo ste jih pospravile v kakšno od škatel z nakitom. Če pa jih potrebujete, jih dobite povsod že za nekaj evrov.

V kolikor se niste pripravljene odreči staremu trendu na račun novega, pa naj vas ne skrbi preveč. Modne navdušenke so nam  že dokazale na družbenih omrežjih, da se ta dva trenda celo lepo dopolnjujeta! Si upate?

 

Foto: Tokyo Fashion News, Pinterest, Instagram

New Report

Close