Chris Rock po incidentu z Willom Smithom: “Klofuto še vedno procesiram”

31. marec 2022

Chris Rock po incidentu z Willom Smithom: “Klofuto še vedno procesiram”

31. marec 2022
Foto: Profimedia

Slavni komik je med eno od svojih predstav priznal, da še vedno predeluje dogodek, ki je zaznamoval letošnjo podelitev oskarjev.

Chris Rock je po odmevnem dogodku, v katerem mu je Will Smith prisolil klofuto, v Bostonu priredil predstavo, kjer ga je občinstvo sprejelo z bučnim aplavzom. Slavni komik je povedal, da še zmeraj predeluje, kaj se je zgodilo: “Dogodek bom komentiral kdaj drugič, zdaj bom pa povedal nekaj šal.”

Njegova predstava je bila v nekaj dneh razprodana. Govorilo se je, da naj bi gledalcem ob vhodu odvzeli telefone, a so nekateri že v uvodnem delu predstave veselo tvitali njegove komentarje. Eden od njegovih oboževalcev naj bi se zadrl, naj toži Willa Smitha, a po poročanju spletne strani Page Six, komik na tožbo sploh ni pomislil.

Foto: AP Photo/Chris Pizzello via Guliver

Akademija je sicer razkrila, da so Willa Smitha po incidentu prosili, naj zapusti prizorišče, a je igralec njihovo prošnjo zavrnil. Samo nekaj trenutkov za tem je prejel oskarja za glavno vlogo v filmu King Richard, kjer je upodobil očeta sester Williams. V svojem solzavem govoru je dejal, da upa, da ga bo Akademija še kdaj povabila nazaj.

Kakšne bodo posledice Smithovih dejanj, za zdaj še niso razkrili, so pa v začetku tedna obsodili njegovo dejanje in začeli uradno preiskavo. Med možnimi sankcijami so izključitev iz akademije, javen ali zasebni opomin ter celo odvzem morebitnih nagrad.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close