Chrissy Teigen priznala, kako znane mame resnično hitro izgubijo nosečniške kilograme!

SaraDetela, 18. november 2016.

Končno je nekdo brutalno iskren!

Manekenka in model Chrissy Teigen, ki je pred sedmimi meseci rodila hčerko Luno Simone Stephens, je znana po iskrenih tvitih in brezkompromisnih pogovorih o ženskih težavah. Nedavno je v intervjuju priznala, kako slavne mame resnično tako hitro izgubijo svoje nosečniške kilograme.

Seveda imamo okoli sebe celo ekipo ljudi, ki skrbijo za to. V nas so usmerjene v oči javnosti, me smo tiste, ki se nas “ocenjuje” in naša naloga je, da smo vsak trenutek videti popolno. Želite vedeti, kako se tako hitro vrnemo v staro formo? Tako, da izkoristimo celotno paleto uslug ljudi, ki skrbijo za nas. Vsakdo, ki pravi drugače, ni realen, ker ni realno tako hitro ponovno biti in izgledati fit.

li

Seveda smo bile tudi pred nosečnostjo v dobri formi. Imamo dobre temelje, da se zredimo, vendar se zavedamo, da se kilogrami naravno ne bi tako hitro stopili, če ne bi bilo vseh teh ljudi okoli nas. Me imamo osebne trenerje, nutricioniste, dietetike, motivacijske trenerje, varuške, kuharice in vnaprej prilagojene urnike, kdaj bomo, koliko in kaj. Zato drage ženske – vedite, da to ni realno stanje in ne imejte previsokih pričakovanj do svojega telesa, medtem ko gledate nas, ki smo tako hitro ponovno v formi.”

Hvala Chrissy za iskrenost – verjamemo, da so novopečene mamice po vsem svetu prepoznale čudovit nasvet za svoje poporodno obdobje. 🙂

Foto: Pinterest

O avtorju

SaraDetela

New Report

Close