Christie Brinkley: pri 65-ih nosi mini krila kot mladenka

Nekdanja supermanekenka, ki je vladala modnim pistam v 80-ih, ima še vedno fenomenalno postavo in na seksi noge lahko brez zadrege obleče mini krilo. Leta so za Christie le številka!

V 80. letih minulega stoletja ni izšla nobena modna revija, ki ne bi vključevala vsaj ene fotografije, naslovnice ali editoriala z ameriško svetlolaso lepotico in supermodelom tistega časa, Christie Brinkley. Ugledni reviji Allure in Men’s Health sta ameriško ‘zlato dekle’ in ljubljenko javnosti brez sence dvoma razglasila za najbolj privlačno žensko vseh časov.

Njen modni slog na ulicah New Yorka še dandanes požanje veliko zanimanja in občudovanja, tako mimoidočih, kot streetstyle fotografov ter paparacev. To ne preseneča, saj je Christie pri svojih 65. letih (nikoli ne bi dejali, da jih ima toliko, kajne?) preprosto osupljiva, še vedno lepotica, kakršnih je malo.

V 80-ih in 90-ih letih ni bilo enostavno priti do naziva najbolj privlačne ženske, saj je to obdobje zaznamoval vzpon supermodelov, zato je imela Christie močno konkurenco izjemno lepih žensk in manekenk. Toda le redke med njimi so se tako graciozno postarale, kot prav Brinkleyeva, za katero se zdi, da je ustavila čas.

https://www.instagram.com/p/Btm97fhhJI8/?utm_source=ig_embed

Christie je pred nekaj dnevi zablestela na modni reviji izraelskega modnega oblikovalca Elieja Taharija na newyorškem tednu mode. Na pisti se je v oblačilih iz nove kolekcije sprehodila skupaj z 20-letno hčerko Sailor Lee Brinkley-Cook, ki kar precej spominja na svojo slavno mamo v njenih mladih letih.

https://www.instagram.com/p/Btmu66PlI61/?utm_source=ig_embed

A nekdanja supermanekenka, ki se je obenem preizkusila kot igralka, na modni pisti ni izzvala takega navdušenja, kot ga skoraj vsak dan, ko se po newyorških ulicah sprehodi v enem od mini kril. Še posebej je navdušila z outfitom na spodnji fotografiji, kjer je sivo karirasto in prepasano mini krilo dopolnila s črnim pulijem in nizkimi lakastimi škorenjci.

https://www.instagram.com/p/Btj2VO6Hd9p/?utm_source=ig_embed

Christie se kljub svojim letom ne pusti prepričati v ‘modo za starejše’, saj se sploh ne počuti kot ‘starejša ženska’. Še vedno nosi enako frizuro, kot nekoč, ikonske in božanske plavolase kodre, s katerimi je zaslovela.

Mini krilo si ob neverjetnih nogah, ki so predmet zavisti trikrat mlajših punc, zlahka privošči in z njimi priteguje komplimente ter občudujoče poglede. Christie Brinkley dokazuje, da so leta čisto res samo ševilka in jim kljubuje s širokim nasmehom na obrazu! A tako seksi postava pri 65-ih kajpak ni samoumevna, zanjo Christie dela vsak dan. O njenem režimu vadbe in prehrane pa ob drugi priložnosti.

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest, Zimbio

New Report

Close