Ciril Komotar dobro leto po sanjski poroki že ločen

02. november 2021

Ciril Komotar dobro leto po sanjski poroki že ločen

02. november 2021
Avtor: Instagram

Žal konec tudi tega sanjskega zakona …

Eden naših najbolj znanih spletnih vplivnežev, vloger in avtomobilistični poznavalec Ciril Komotar je za zurnal24.si potrdil, da se je ločil od žene Tine. Novica je presenetila tudi njune znance, saj sta veljala za složen par, ki je pred dvema letoma priredil sanjsko poroko presenečenja. Svoje prijatelje in znance sta namreč povabila na praznovanje, ki je bilo v resnici poročno slavje.

Ciril in Tina sta sicer ločena že dlje časa, a tega do nedavnega nista delila z javnostjo. Molk je prekinila Tina, ki je novico potrdila na Instagramu. Nekdanja zakonca imata tudi sedemletno hčerko, za katero Ciril pravi, da oba s Tino še naprej delujeta le v njeno dobro.

V medije pa je že pricurljalo, da Ciril, ki je letos praznoval okroglih 40, ni več samski, kar je potrdil tudi za zurnal24.si. Pravi, da res ima novo dekle, ki pa jo je spoznal po ločitvi. Njegova nova izbranka je 43-letna Eva Duša Hodnik, pisateljica in podjetnica, ki se ob Cirilu, kot je zapisala ob skupni fotografiji na Instagramu, spet počuti, kot da bi bila stara 17 let. Glede na to, kako zabaven, navihan in sproščen je Ciril v svojih vlogih, ji povsem verjamemo.

Članek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close