Do čiste kože z novim lepotnim (in zabavnim) trendom!

Zabava in očiščena koža je zadetek v polno!

Verjamemo, da ste za detox telesa z zelenimi smutiji in vadbo že poskrbele, zagotovo pa še niste slišale za detox obraza, kajne? Same se s temperaturami pod lediščem težko borimo. Ena od punc iz uredništva si želi celo kape za obraz!

»Saj sem rada na snegu, a moja koža malo manj.«

Namesto kape smo preizkusile veliko bolj ustvarjalno in zabavno metodo! Trend mask, imenovan multimasking, je zopet in, vendar tokrat v različici kot si jo želimo vse ženske. Prilagaja se posameznici, med čakanjem lahko pojemo piškot ali dva, vendar ne tri in dejansko delujejo!


Gre za tri različne glinene maske, ki v 10 minutah prinesejo čisto in lepšo kožo. Najdemo jih v treh barvah; temno sivi, mint zeleni ter oranžni, vsaka pa vsebuje še različne izvlečke. Maske omamno dišijo, to lahko potrdimo!

 

Novost PureClay mask je, da se prilagodijo vsakemu tipu kože posebej. Naši predeli kože so lahko precej muhasti, čelo je za primer mastnejše in potrebuje matiran učinek, t-predel nosu se bori z ogrci, lica pa so suha zaradi zimskega mrazu. Saj je vendar prav vsaka izmed nas nekaj posebnega in drugačnega! Pri L’Orealu se torej niso prilagodili samo posamezni modni divi, pač pa predelom njene kože!

Zvezdnice naše kopalnice so zapakirane v posodice, ki so prav tako luštne kot vsebina v njih. V kopalnici zaradi estetske podobe služijo tudi kot dekor!
Masko Pure Clay Exfo prepoznamo po značilni rdeči barvi, ki z učinkom pilinga poskrbi za poenoteno polt. Pore so vidno zožane, tekstura kože pa je bolj prefinjena. Masko z izvlečki rdeče alge priporočamo vsem damam s suhimi predeli kože. S svojo nežno zrnasto strukturo kože ne izsuši.

Z nadležnimi črnimi pikicami na nosu, ogrci, se je zagotovo borila že vsaka izmed nas. Trakci, ki obljubljajo čudežno odstranitev, pilingi…priznam, pomagalo ni čisto nič! Maska L’Oreal Pure Clay Glow, ki jo nanesete na t predel nosu in brade, ogrcem resnično pokaže vrata, saj očisti nečistoče. Častna styleovernetovska!

Zaradi rastlinskega olja ima značilno temno sivo barvo. S to masko ste lahko ustvarjalne in svoj obraz porišete in postanete Lady Gaga ali David Bowie! Med nastopom pred televizijo pa si maske ne pozabiti sprati po 10 minutah.

Tokrat ni izgovorov, da pred službo nimamo časa narediti nekaj lepega za našo kožo, saj lahko v desetih minutah izberete outfit dneva, (priporočamo žameten suknjič in visoke škornje), lahko si naredite zajtrk ali zaplešete ob novem glasbenem hitu!

Še tretja, a nam najljubša je Pure Clay Purify maska, ki je mint zelene barve in prelepo diši. Primerna je za nekoliko bolj mastne predele, saj kožo matira in očisti. Maska z izvlečkom evkaliptusa odstrani presežek seruma. Sicer se rade svetimo, vendar ne na predelu čela, zato odstrani sijaj na predelih, kjer ga ne potrebujemo! Oblečemo še sijočo oblekico in tako je sijaj na pravih mestih!

S puncami lahko organizirate tudi dekliški večer, kjer se zabavate on uporabi najnovejšega trenda v svetu lepote, PureClay mask! Zabava in očiščena koža je zadetek v polno!

Vsem bralkam L’Oreal Pure Clay multimasking toplo priporočamo!

Za gostoljubnost se zahvaljujemo hotelu Vander Urbani Resort.

Foto: Žiga Intihar

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close