Clooneyjeva trdita, da Meghan in princa Harryja pred poroko sploh nista poznala!

27. oktober 2020

Clooneyjeva trdita, da Meghan in princa Harryja pred poroko sploh nista poznala!

27. oktober 2020

59-letni igralec George Clooney in njegova 42-letna soproga Amal sta bila med 600 gosti, ki sta jih na poroko leta 2018 povabila Meghan Markle in princ Harry.

V znak »tesnega« prijateljstva sta Clooneyeva sedela v sprednji klopi v kapeli Sv. Jurija na gradu Windsor, rezervirani za širšo družino ter najožje prijatelje.

Po poročanju gostov naj bi Clooney priznal, da srečnega para sploh ne pozna. Carolyn Bartholomew, nekdanja sostanovalka princese Diane je pred obredov zvezdniški par vprašala, kako sta se spoznala s Harryjem in Meghan. George in Amal sta odgovorila, da ju sploh ne poznata.

Na poroki je bilo poleg Cloonyjevih še veliko slavnih oseb, med njimi David in Victoria Beckham, Oprah Winfrey, Elton John in James Corden, ki nikakor niso bili tesni prijatelji mladoporočencev.

Obstajajo nasprotujoče informacije o »prijateljstvu« Clooneyjev in Sussexov

V biografiji Finding Freedom avtorji trdijo, da sta George in Amal vsaj dvakrat gostila princa in njegovo soprogo na njunem angleškem domu v Oxfordshireu.

Amal je tudi leta 2019 najela zasebno letalo, s katerim je Meghan odpotovala iz New Yorka v London po »baby shower« zabavi, o kateri se je na veliko pisalo.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close