Cvetlična obleka znamke H&M nam bo polepšala to sezono!

Rahlo asimetričen, plisiran kroj, volančki, ki krasijo ramena ter čuten izrez ob strani so tisto, kar je prepričalo trendseterke!

Da lahkotne obleke s cvetličnimi vzorci niso nujno rezervirane samo za poletne dni, nam je pokazala nova jesenska kolekcija švedskega modnega velikana H&M, v kateri najdemo še pa še (predvsem dolgih) oblek iz viskoze s cvetličnimi vzorci.

V liniji ‘Trend’ jih je še posebej veliko in prinašajo tudi malce bolj ekskluzivne modele. V njej so trendseterke našle svojo najljubšo obleko midi dolžine s cvetličnim potiskom, ki so jo spretno kombinirale s škornji in pleteninami ter svoje kombinacije pokazale na družbenih omrežjih, kot je Instagram.

Kaj je na tej obleki tako posebnega? Kot prvo rahlo asimetričen in pri zaključku malce plisiran kroj, potem pa še volančki, ki krasijo ramena ter čuten izrez ob strani do sredine stegen.

https://www.instagram.com/p/BYvi38WB68L/

Tu pa je kajpak še zanimiv in nekoliko nočno navdahnjen cvetlični vzorec, ki se idealno poda k hladni sezoni, ter frfotav material iz viskoze, kar daje obleki fluidnost, medtem, ko se njena lastnica giblje.

https://www.instagram.com/p/BZl9RxXgU2w/

https://www.instagram.com/p/BaQsNLBAgIS/

Trendseterke to obleko nosijo na različne načine, tudi v kombinaciji s športno obutvijo, kar jim daje urban slog. Vsekakor bo ta cvetlična obleka odlično videti tudi z vašimi najljubšimi gležnjarji, vojaško navdahnjenimi škornji ali z bolj ženstveno obutvijo, seveda v kombinaciji s toplimi pleteninami ali prehodnim plaščem.

 

Foto: Instagram, Pinterest, H&M

New Report

Close