Cvetlični nohti Selene Gomez, ki bodo pravi hit to pomlad!

26. februar 2023

Cvetlični nohti Selene Gomez, ki bodo pravi hit to pomlad!

26. februar 2023
Foto: Instagram

Znana igralka in pevka je Instagramu pokazala svoje nohte, ki bodo to pomlad zagotovo hit. Bi jih imeli tudi vi?

Trendi manikure prihajajo in gredo. Dnevno se spreminjajo, redki pa postanejo klasika. Večni so le rdeči nohti ali “nude” manikure, vse ostalo pa je minljivo in se nenehno spreminja.

Kar pa nismo pričakovali, je bil trend nohtov, ki so ga navdihnile tapete s cvetličnimi motivi. Selena Gomez se je pojavila s prav takimi nohti. Igralka ima naravno dolžino, njeni nohti pa so vedno damsko mandljaste oblike.

Njen mojster nohtov Tom Bachik, ki ureja nohte tudi Jennifer Lopez, je te dni izdal trenutno Selenino manikuro, ki pa je precejšen odmik od tega, kar zvezdnica običajno izbere. Osnova na nohtih je namreč črna, nato pa so na njej narisane pisane rožice. Količina detajlov je naravnost impresivna in ne moremo si niti predstavljati, koliko časa je trajalo, da so porisali vse nohte.

Posebna cvetlična manikura za pomlad

Običajno nismo nagnjeni k tako pisanim nohtom, če niso kratki. Pogosto je kup barv na daljših nohtih videti ceneno, toda Selenini so tako dobro poslikani, da so videti dobro. Seveda ne bo po okusu vsakogar in tako tudi ne sme biti. Kljub temu Tomu Bachiku ni mogoče zanikati spretnosti, ne glede na to, ali so vam ti “tapetni” nohti všeč ali ne.

Čeprav so nohti res stvar okusa, je osvežujoče videti Seleno z nohti, ki niso nude, mlečni ali bleščeči. Pri nas skorajda ne boste našli mojstra nohtov, ki bi si vzel ure in ure časa, da bi vam na nohte narisal šopke rožic, lahko pa jo uporabite za navdih.

Cvetlična manikura je pravzaprav popoln uvod v pomlad, ki je pred vrati. Je kakšen boljši način za signaliziranje toplejšega vremena kot s cvetlično manikuro?

V redu, tale je morda malo preveč divja za naše pojme, navsezadnje nismo v Hollywoodu. To pa vam ne bi smelo preprečiti, da bi bili ustvarjalni pri svoji manikuri. Črna podlaga, kot je Selenina, bo odlično v ospredje potisnila pastelne barve, vedno pa lahko dodate tudi kakšen zlati detajl.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close