Ekstra zabavne stvari, s katerimi bo vaša poroka še bolj posebna

23. marec 2022

Ekstra zabavne stvari, s katerimi bo vaša poroka še bolj posebna

23. marec 2022
Foto: Pexels

Pomlad je tik pred vrati in bliža se sezona porok. Če ste ena od bodočih nevest, imamo za vas nekaj edinstvenih predlogov, ki bodo vaš veliki dan naredili še bolj poseben.

Če boste v svojo poroko vključili eno od teh stvari, vam zagotavljamo, da bodo gostje še dolgo govorili o vašem velikem dnevu. Poleg tega, da vzbujajo pozornost, so tudi izredno zabavne in tako odlične za ustvarjanje nepozabnih spominov.

Foto stojnica

Vedno več mladoporočencev se odloči, da na svojo poroko vključijo kabino za fotografiranje gostov, ki v trenutku razvije fotografije. Običajno z njo pridejo tudi zabavni rekviziti, ki fotografije še dodatno popestrijo. Fotografije lahko nato obesite na vrvico in iz njih ustvarite lično dekoracijo, ali pa jih zalepite v album, v katerega nato gostje zapišejo svoje želje paru.

Napihljiv grad

Če želite iti še korak dlje, v poroko vključite napihljiv grad. Ja, prav ste prebrali. Ta nenavadni trend je v zadnjih nekaj letih postal absolutni hit. Kako tudi ne, saj zagotavlja uresničitev vseh otroških sanj, dobro zabavo in fantastične fotografije. Za enodnevni najem belega napihljivega gradu je treba odšteti okrog 160 evrov.

Foto zid

Prostor, kjer poteka poročni obred, lahko okrasite s posebnim ozadjem za fotografiranje, t. i. foto zidom. Zasnovan je kot prostor, kjer se zbereta mladoporočenca in svatje ter skupaj ustvarjajo nove spomine. Lahko ga okrasite z neonskimi napisi, rožami ali fotografijami – izberite tematiko, ki bo najbolj pristajala k vašemu poročnemu slogu.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close