Danes so mlade ženske postale “dedci”, moški pa gospodinje in copate

14. september 2020

Danes so mlade ženske postale “dedci”, moški pa gospodinje in copate

14. september 2020

Bitke med spoloma imajo že zelo dolgo brado. Skozi različna obdobja se izmenjujejo, kdo ima večjo veljavo in moč, čeprav moški veljajo za močnejši spol.

V zadnjem času je (spet) na pohodu feminizem in morda kot posledica, je nastal tudi ta zapis 25-letnega mladeniča, ki smo ga zasledili na enem izmed naših forumov.

Njegovo razmišljanje objavljamo v celoti in ga slovnično nismo popravljali (le nekaj najbolj sočnih besed smo označili z *)

“Danes mlada ženska popiva, žura ima eno copato doma in hkrati ima najmanj 3 alfa je**e hkrati, s katerimi vara fanta ali pa ima friend with benefits. To je bila včasih domena moških, da je imel doma gospodinjo, v sosednjem seniku pa še 2 ljubici. Danes se je ta trend obrnil. Ženske so se začele zavedati moč vagine in tako to je. Imam 25 let in imam kar nekaj prijateljic, pa so vse iste. Nobena ni resna, z eno se dobivava pri meni in vem, da ima vsaj še dva takšna “prijatelja”.

Njegovo razmišljanje je med bralci povzročilo ogromno kritik, humorističnih zapisov, ki si jih lahko preberete TUKAJ.

Objavljamo pa enega za pokušino 🙂

“Danes je 95% mladih punc odetih v vato. Ego imajo nafilan do vesolja, na Instagramu imajo ene 200-300 moških copat, ki jim lajkajo čisto vse, tudi če poslika samo en prst na nogi. In kako ne bi takšne princeske mislile, da so pobrale vso pamet tega sveta, če so jim pa moški tako zasužnjili. In takšne princeske ne znajo cenit nič, saj jim nič ni dovolj, noben moški jim ni dovolj, sanjajo o večnem princu, ki ga itak nikoli ne bo. Ponavadi se streznejo šele tam po 30tem letu ali pa če jih parkrat fajn dobijo okrog kepe od kakšnega “alfa” dedca.”

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close