David Beckham je očitno še našminkan nevarno seksi!

Slavni nogometaš David Beckham se je pojavil na naslovnici ameriške revije LOVE z zelenim senčilom na vekah in z ‘ozelenelimi’ tatuji. V barvah tropskega rastlinja je videti vroče in nevarno.

Celo z ličili na sebi britanska modna ikona in profesionalni, zdaj že upokojeni nogometaš, ni videti nič manj možato, kot v katerikoli drugi izbvedbi, v kateri smo ga videli doslej. Najsi obleče smoking, si pusti nekajdnevno brado ali pokaže svoje mišice in tetovaže, ta utemeljitelj moške metroseksualnosti je vroč kot sveže pečena štručka!

Sprašujemo se, in to upravičeno, ali sploh obstaja kaj, kar se Davidu ne bi podalo? Tokrat je 43-letnik osvojil aktualno naslovnico ameriške revije LOVE Magazine v malo drugačnem videzu, kot smo ga vajeni pri njem. Na fotografijah namreč nosi močan in vpadljiv očesni make up v zeleni barvi, ki ga je pospremil tudi s tetovažami na vratu, ki so za to priložnost obarvane v zeleno.

Možatost Davida Beckhama je nesporna

Zdi se, da David Beckham predano sledi tudi lepotnim in make up smernicam, saj je točno ta odtenek zelene barve velik trend v ličenju za leto 2019 ko gre za senčila za veke in eyelinerje oziroma obrobe za oči.

https://www.instagram.com/p/BsVBKvIF5Aq/?utm_source=ig_embed

Pod fotografijo je Beckham, danes ‘nič več sramežljivi fant’, zapisal:

“Nekoč sem bil plašen deček, ki se je skrival v kotu in bil sramežljiv. Vse, kar sem si sploh želel, je bilo postati poklicni nogometaš. Ko sem bil na igrišču, sem čudežno postal samozavesten. Vedel sem, da bom dal vse od sebe.”

Naličeni David je sicer nekaj novega za nas, toda še zdaleč ni prvi moški zvezdnik, ki nosi make up na fotografijah ali naslovnici. Vpadljiva ličila okoli oči so nosile vse spodobne moške rock zvezde v 70. in 80. letih in iz sodobnejših časov se med glasbeniki takoj spomnimo Billie Joe Armstronga iz skupine Green Day in Petea Wentza iz Fallout Boy. Oba omenjena sta, tako, kot Beckham, tudi velika ljubitelja in lastnika tetovaž.

https://www.instagram.com/p/BsVpiZfFpFK/?utm_source=ig_embed

David je modna ikona, tako kot njegova žena Victoria. Ali nameravajo Beckhamovi sedaj po modni industriji osvojiti še lepotno oziroma beauty industrijo? Ne glede na razlog za to snemanje smo dobili le še eno potrditev več, da je David Beckham pravi kameleon, vsestranski in popolnoma prilagodljiv.

Zvezdnik David Beckham danes …
… in pred leti, ko je igral nogomet – tudi zaradi takih slik smo se ženske ogrele za, hm, žogo

Eden od največjih ljubljencev žensk je z zadnjo naslovnico požel občudovanje in vzdihovanje oboževalk. Tudi njegovi drugi sledilci in častilci so ga za novo preobrazbo nagradili s komplimenti, na družbenih omrežjih pa delijo Davidovo naslovnico in ga primerjajo s še enim slavnim rockerjem, ki je nosil make up na odru – to je bil njegov soimenjak, pokojni velikan glasbe David Bowie.

D. S.

Foto: Instagram, LOVE magazine, Popsugar

New Report

Close