David Beckham svetu pokazal svoje sposobnosti ličenja

26. maj 2023

David Beckham svetu pokazal svoje sposobnosti ličenja

26. maj 2023
Foto: Profimedia

Do mojstra ličenja mu manjka še precej kilometrine, zato njegovih lepotnih začetkov ne bomo preveč obsojali.

Nekdanji nogometaš in maneken David Beckham se je pred dnevi pojavil na TikToku svoje žene Victorie Beckham. V videu si s čopičem najprej povleče po predelu podočnjakov, nato pa si neznani produkt razmaže tudi po čelu in licih. Pravi, da mu žena svetuje, da je prostor, kjer sedi, najboljši za ustvarjanje vsebin, saj ima najboljšo svetlobo. “Načeloma se strinjam, vendar v resnici ne vem, o čem govorim,” prizna. 

V nadaljevanju pove, da rad navlaži in na splošno skrbi za svojo kožo in doda, da je glede na ženino znamko Victoria Beckham Beauty najboljši način, da to storiš. 

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound – Victoria Beckham

Celoten video se zdi prava zmešnjava in številni so podvomili, da je 48-letnik sploh uporabil kakršenkoli produkt. Celo naslov videa, ki pravi “Lasten tutorial gospoda Beckhama z Victoria Beckham Beauty” ter dvema smejočima se emojijema namiguje, da gre za zabaven posnetek, za parodijo na videe njegove žene, ki je pred dnevi na TikToku prav tako delila svoje trike za ožji nos in izrazite ličnice. 

Čeprav Beckham morda res ne ve, kaj točno počne, so bili gledalci navdušeni in upajo, da znani Britanec še kdaj v roke vzame mejkap čopiče. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close