David Beckham z otroki na Victorijino modno revijo na LFW

17. september 2018.

Čedno oblečena Beckhamova četica je jubilejno modno revijo svoje mame in soproge spremljala iz prve vrste in vse dogajanje na pisti vestno zabeležila na svojih Instagram profilih.

Modna oblikovalka Victoria Beckham je včeraj prvič predstavila svojo modno revijo na na londonskom tednu mode (LFW). Morda bi se vprašali – le kako to, da je zdaj prvič potekala njena revija na LFW, ko pa je nekdanja Spajsica in čislana britanska modna oblikovalka že tako dolgo uspešna v svetu mode?

Odgovor je naslednji: Vic je svoje kreacije do zdaj predstavljala vedno samo na newyorškem tednu mode, vendar se je letos odločila, da naredi izjemo in je modno revijo svoje nove kolekcije pripravila v svojem rodnem mestu Londonu, z njo pa obeležila tudi 10. rojstni dan svoje modne znamke.

https://instagram.com/p/BnyD01FHncT/?utm_source=ig_embed

Podporo ji je na njeni veliki dan prišel izkazat soprog David Beckham, ki je na revijo pripeljal tudi njune štiri otroke – Harper, Romea, Cruza in Brooklyna, slednji je z 19 leti njun najstarejši.

https://instagram.com/p/BnyEBgBFJcb/?utm_source=ig_embed

Kakšen modni videz so si izbrali Beckhamovi tokrat? Fantje so se za to priložnost oblekli mladostno in sproščeno, najmlajša Harper je bila oblečena v prikupno črno oblekico z belim čipkastim ovratnikom, David pa se je oblekel nadvse elegantno, v moško obleko.

https://instagram.com/p/BnyBLzshgYO/?utm_source=ig_embed

Čedno urejena in okusno oblečena Beckhamova četica je modno revijo svoje mame in soproge spremljala kajpak iz prve vrste in prav vse dogajanje na pisti so vestno zabeležili na svojih Instagram profilih. Victoria pa je takoj po zaključku defileja pristopila k njim in vsakemu od njih dala poljube.

Nekdanja pevka in sedaj z nagradami ovenčana modna oblikovalka svetovnega slovesa je na reviji nosila oblačila iz svoje nove kolekcije, bež suknjič in majico, črne hlače z zanimivim izrezom na nartu in preproste sandale, medtem ko so jo tik pred revijo fotografi ujeli v objektiv v isti kombinaciji, le hlače (enakega kroja), so bile tedaj svetlo modre.

https://instagram.com/p/BnyZBm-lSnJ/?utm_source=ig_embed

Nato so si Beckhamovi privoščili še obed in od vse te zgodbe, zaradi katere smo na oblačila iz jubilejne kolekcije skoraj pozabili, je najbolj opazno, kako zelo je slavni par srečen, enako pa njuna družina.

 

D. S.

Foto: Instagram, Index.hr, MSN

 

New Report

Close