B. G. / 14. december 2022

Decembrska oprava ne bo popolna brez tega bleščečega dodatka

Če še vedno iščete popolno opravo za letošnjo najbolj pričakovano decembrsko zabavo, naj vam olajšamo iskanje: zabava naj se ne začne brez uhanov s kristalčki.

Ta zares učinkovit modni dodatek bo še tako preprosto opravo naredil še bolj elegantno in ji dodal tisto glamurozno piko na i, ki morda še manjka. Tudi, če se odločite zgolj za preprosto belo majico in kavbojke, bodo uhani s kristalčki celoten outfit dvignili na višji nivo.

Foto: Instagram @sincerelyjules

Če že skozi leto velja pravilo, da nobena oprava ni popolna brez nakita, to med prazničnim decembrom drži še toliko bolj. In prav uhani s kristalčki vas v tem čarobnem času ne bodo razočarale, saj bodo dopolnili opravo in pritegnili pozornost.

Foto: Instagram @sincerelyjules

Mi smo za viseč slap kristalčkov

Medtem ko so kristalčki že sami po sebi slavnostni, si za dodaten praznični pridih izberite viseče, v kombinaciji večjih in manjših kristalov, za še nekaj več dramatičnosti pa si jih drznite kombinirati z zlatim nakitom.

Če pa si upate iti še korak dlje, se lotite nalaganja nakita in tako bo vas praznični videz še bolj bleščeč in nepozaben!

Predlagamo, da začnite pri brskanju po uhanih s kristalčki, mi trenutno obožujemo viseče. Nekaj najlepših našli kar pri znamkah hitre mode Reserved, Mango, Zara, H&M, Bershka in Stradivarius:

Reserved, 9,99 eur
Zara, 15,95 eur
Reserved, 12,99 eur
H&M, 19,99 eur
Mango 22,99 eur
Zara, 15,95 eur
Mango, 15,99 eur
Stradivarius, 9,99 eur
Bershka 7,99 eur
Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close