Deichmannovi letošnji favoriti: loaferke, črni škornji in superge

13. oktober 2022

Deichmannovi letošnji favoriti: loaferke, črni škornji in superge

13. oktober 2022
Foto: Jernej Kokol

Modna znamka Deichmann je v Ljubljani predstavila svežo kolekcijo modne obutve in torbic za jesen in zimo 2022/2023.

Letošnji trendi so oživeli na tradicionalni modni reviji, ki jo je z izbranimi modnimi stajlingi in dodatki dopolnila modna ikona in stilistka Tjaša Kokalj Jerala ter tako izpostavila jesensko-zimske modne smernice.

Foto: Jernej Kokol

Nova kolekcija dopušča, da osvežite svoj videz z večnimi supergami, izstopajočimi loaferkami in oxford čevlji, vsestranskimi gležnjarji, škornji ter šik salonarji, ki bodo to sezono ujeli poglede vseh mimoidočih.

Navduševali bodo v modnih različicah in v odtenkih črne, bež ter bele, ki jih enostavno kombinirate k prav vsem najljubšim stajlingom, ter izstopajočimi dodatki, kot so verige, potiski in zlati detajli.

Čevlji te jeseni po izboru povabljenk

Na tradicionalnem Deichmann druženju so številne modne ljubiteljice, urednice in novinarke z navdušenjem spremljale modni pohod najbolj svežih trendov.

Brigita Potočki (Foto: Jernej Kokol)
Indira Ekić (Foto: Jernej Kokol)
Ula Furlan (Foto: Jernej Kokol)
Ajda Sitar (Foto: Jernej Kokol)
Foto: Jernej Kokol

Že pred samim dogodkom so preko spletne ankete izglasovale top čevlje te jeseni in tako Deichmann ekipi pomagale pri izbiri “must have” parov za letošnjo sezono.

Letošnji favoriti so črno-bele superge z visokim podplatom, bež loaferke s črno verigo, visoki črni škornji s peto z zlatim detajlom, bež trendovski gležnjarji z robustnim podplatom ter črni gležnjarji z dodatkom zlate verige.

Njihov izbor:

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close