Dekle Brada Pitta končno spregovorilo in priznalo, kaj počneta, ko sta sama

29. junij 2020

Dekle Brada Pitta končno spregovorilo in priznalo, kaj počneta, ko sta sama

29. junij 2020

Že mesece mediji ugibajo, ali je eden izmed najbolj zaželenih samskih hollywoodčanov, Brad Pitt v romantičnem razmerju s kolegico Alio Shawkat, ki jo poznamo po vlogah v serijah Arrested Development in Search Party.

Par se ogromno druži od konca lanskega leta in čeprav so ju paparaci že večkrat ujeli skupaj, do zdaj nista želela govoriti o naravi njunega odnosa.

Alia pa se je končno odločila, da bo prekinila molk in v intervjuju za Vulture zanikala novico, da sta v romantičnem razmerju.

Prvič so ju skupaj opazili 2019 na umetniški razstavi, nato pa sta skupaj obiskovala koncerte in razstave. Tudi med karanteno so Alio večkrat opazili, ko je obiskala Brada v njegovem domovanju na Beverly Hillsu.

»Nisva par, samo prijatelja sva,«

je dejala igralka in dodala:

»Tudi prej se je pisalo o meni, vendar ne na tak način, nikoli tako nenadzorovano.«

Priznala je, da jo celo njeni prijatelji sprašujejo o razmerju z zvezdnikom. »Počutim se preobremenjeno. Občutek je, kot da sem gola v šoli in da me vsi gledajo,«

Brada Pitta je spoznala preko režiserja Spikea Jonesa in pravi, da sta se takoj začutila.

»Hitro sva postala prijatelja in Brad me je predstavil svojim prijateljem in tako se je začelo,«

je priznala.

Ne skriva, da je opazila, da je njuna domnevna zveza postala tako vroča tema samo zaradi tega, ker sta za večino popolnoma neskladen par.

»Ne razumemo. Ona je tako čudna. Čisto je drugačna kot on, zakaj sta sploh skupaj? Preveč sem se približala kralju maturantskega plesa in zato se vsi sprašujejo, kdo je zdaj ta psica,«

je sklenila Alia.

Foto: Shutterstock, Instagram, Blackgrid, Pinterest

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close