Delate od doma? Našli smo nekaj najlepših delovnih kotičkov

18. marec 2020

Delate od doma? Našli smo nekaj najlepših delovnih kotičkov

18. marec 2020

Malo navdiha nikomur ne škoduje, kajne?

Če vas je ta krizna situacija presenetila in ste zato pisarno prestavili v dnevno sobo, potem verjetno zdaj razmišljate o svojem delovnem kotičku. Da ne boste ves dan sedeli na sedežni garnituri s prenosnikom v naročju ali celo za kuhinjsko mizo (pa še hladilnik je tako zelo blizu ☹), si lahko en kotiček lahko prisvojite samo zase. Ne potrebujete veliko prostora, le malce iznajdljivosti in navdiha, ki smo ga za vas poiskali mi. Kdo ve, mogoče pa boste po tem, ko bomo koronavirus končno pregnali, večkrat delali od doma.

Da bi dobili navdih za dekoriranje novega (ali starega in zapuščenega) delovnega kotička, smo navdih našli na platformi z najlepšimi fotografijami – Instagramu. Poleg estetike smo seveda upoštevali še funkcionalnost in priročnost.

Poskrbite, da boste svoj kotiček obdali s policami in predali za vse pomembne predmete in pisalno mizo, na kateri lahko opravljate vsakodnevne obveznosti.

https://www.instagram.com/p/B9yjcrHAAHk/?utm_source=ig_embed

Poskrbite, da boste imeli čim več dnevne svetlobe, saj boste lahko lažje delali. Prav tako se obkrožite z rastlinami, saj zelenje blagodejno vpliva na naše življenje, nas pomirja in razveseljuje ter nas povezuje z naravo (čeprav smo med štirimi stenami). Izberite udoben stol, na katerem vaša zadnjica ne bo preveč trpela predolgega sedenja, kotiček pa okrasite z zanimivimi okraski. Prepričani smo, da jih boste doma zagotovo našli.

https://www.instagram.com/p/B9yd8t3lV_Y/?utm_source=ig_embed

Če vam zmanjka idej, kaj še lahko storite doma, je okrasitev delovnega kotička ena izmed dobrih idej, ki jih tudi kasneje ne boste obžalovali.

https://www.instagram.com/p/BX8oHdCA88S/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B9l6lQNHdxm/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B9XL57RBids/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B91BKIDq5qk/
https://www.instagram.com/p/B91aaZynz4-/
https://www.instagram.com/p/B94VjWyJLZm/
https://www.instagram.com/p/B94QXBynNX0/
https://www.instagram.com/p/B9tbvhfJobq/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B9wF8SApWAN/
https://www.instagram.com/p/B93wR_Th1Af/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B93dxO1nP9q/?utm_source=ig_embed

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close