Demi Moore: posilstvo pri 15-ih, odvisnost in splav

13. september 2019

Demi Moore: posilstvo pri 15-ih, odvisnost in splav

13. september 2019

Igralka Demi Moore je v svoji avtobiografiji Inside Out razrkila, da je zanosila le kratek čas po tem, ko se je romantično zapletla s 15 let mlajšim igralcem Ashtonom Kutcherjem.

Par je pričakoval deklico, ki sta jo nameravala poimenovati Chaplin Ray, a je Demi v šestem mesecu nosečnosti doživela splav.

Te izgube ni mogla preboleti. Da se ne bi več počutila krivo, se je zatekla k alkoholu, postala pa je tudi odvisna od vicodina, protibolečinskega zdravila.

“Ko sem bila z Ashtonom, sem bila kot prerojena, kot bi se lahko vrnila v preteklost in še enkrat okusila, kako je, ko si mlad. Z njim sem se počutila še mlajšo kot v svojih dvajsetih,“

pravi sedaj 56-letna zvezdnica.

Z Ashtonom, s katerim sta leta 2005 stopila pred oltar, sta se nato še nekaj časa trudila zanositi s pomočjo zdravnikov, a se jima želja ni izpolnila.

Par se je razšel leta 2011, potem ko je Ashton ženo prevaral s 24-letnico, in to na šesto obletnico njune poroke. Ko sta se razšla, so se pri Demi začele zdravstvene težave.

“Nekaj se je dogajalo, počasi so mi odpovedovali organi.“

Demi je rešitev našla v kliniki za odvajanje od odvisnosti – tudi od drugih oseb. Zdaj je srečno samska, Ashton pa je poročen z Milo Kunis, s katero ima dva otroka.

Vir. Zurnal24.si

Foto: Harpers Bazaar, Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close