Diana poslala sporočilo iz groba: Meghan ni skrivala jeze

12. avgust 2020

Diana poslala sporočilo iz groba: Meghan ni skrivala jeze

12. avgust 2020

Čeprav je od smrti princese Diane minilo že več kot dvajset let, se o njej govori toliko kot o živečih članih kraljeve družine.

V zadnjem času jo povezujejo s snahama, Kate Middleton in Meghan Markle.

Lady Diana je pred smrtjo pustila zvočno sporočilo svojemu starejšemu sinu Williamu. V njem mu je svetovala, naj si zelo pametno izbere svojo bodočo ženo, medtem ko Harryja ni omenila, piše Entertainment Times.

Diana, ki je umrla leta 1997 v prometni nesreči, je Williamu svetovala, naj si izbere ženo, ki bo lepa, pametna in neodvisna. Če tega ne bo izpolnjevala, naj išče dalje, saj bo njegova žena, nekega dne postala kraljica.

Princ Charles, Diana ter princa William in Harry na obisku pri španski kraljevi družini

Kot piše omenjeni medij, je posnetek poslušala tudi Williamova žena Kate, nato pa ga je želela slišati še Meghan. Nekdanja igralka je bila močno užaljena, saj preminula mama česa podobnega ni naredila za njenega soproga, danes 35-letnega Harryja.

Tuji mediji trdijo, da se Meghan ni zavedala namena sporočila in da je zelo burno odreagirala. Ni ji bilo jasno, zakaj tudi ona ni dobila podobnega posnetka in je menila, da je zaradi tega manjvredna.

Medtem pa poročajo tudi mediji, da je bil pravi motiv Dianinega posnetka ta, da je želela sinu, ki bo nekega dne postal kralj, sporočiti, da ga bo njegova soproga predstavljala pred britanskim narodom.

Po drugi stani je le malo verjetno, da bo Harry kadar koli postal kralj, zato s strani svoje mame ni dobil »lekcije« kako naj izbere ženo.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close