Se je DiCaprio razšel z dekletom, ker je dopolnila 25 let?

31. avgust 2022

Se je DiCaprio razšel z dekletom, ker je dopolnila 25 let?

31. avgust 2022
Foto: Profimedia

Leonardo DiCaprio je končal zvezo z 22 let mlajšo Camilo Morrone, le dva meseca po tem, ko je dopolnila 25 let.

Hollywoodski zvezdnik Leonardo DiCaprio in Camila Morrone sta po štirih letih končala razmerje, dobra dva meseca po tem, ko je Camila praznovala 25. rojstni dan.

To pa potrjuje dolgoletni mit, da igralec hodi le z ženskami, ki so mlajše od 25.

Vzorec 47-letnega zvezdnika je celo tako znan, da so na priljubljenem forumu Reddit naredili tabelo njegovega ljubezenskega življenja, da bi pokazali, kako pogosto se to dejansko dogaja.

Na platformi so se ravno okrog Camilinega rojstnega dne šalili, da se bliža konec. Tviteraš Shane Moore je delil zloglasno tabelo igralčevih bivših deklet in ob tem zapisal: “Če bosta zdržala še eno leto, bo to hkrati njegova najdaljša zveza, ona pa bo prva 26-letnica, s katero je hodil.”

A imeli so prav, tudi ta zveza se je končala pri njenih 25 letih.

Par, ki mu je tekom štiriletne zveze uspelo ohraniti veliko mero zasebnosti, je bil skupaj nazadnje viden v začetku poletja, ko ju je nek fotograf ujel med čustvenim pogovorom na plaži.

Svojo štiriletno zvezo sta večinoma uspešno skrivala pred očmi javnosti, paparaci pa so ju občasno ujeli na počitnicah. (Foto: Profimedia)

DiCaprio se je kasneje sam odpravil na počitnice po Evropi, kjer so ga opazili v družbi najboljšega prijatelja Tobeyja Maguireja in košarkarja Tristana Thompsona.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close