Dnevi horoskop za sredo, 28. septembra 2022

27. september 2022

Dnevi horoskop za sredo, 28. septembra 2022

27. september 2022

Skoraj nemogoče vas bo pretentati, zanimale vas bodo vse skrite zadeve, veliko boste raziskovali, še posebej vse kar je neznano.

Na področju ljubezni pričakujte številne preizkušnje, zato skušajte v odnosih delovati čim bolj pristno. Podarjena vam bo zmožnost globokih psihičnih preobratov, ki preprečuje, da bi se negativne zadeve kopičile v notranjosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne tvegajte preveč, saj vam ne bodo dovolili postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste upali pred kratkim, kljub temu pa boste zaradi lune v škorpijonu strastni.

BIK 
Ekstremna zamisel vas bo prebudila, zato se lahko z energijo škorpijona pogumno podate v akcijo. Vse skupaj boste opazovali in storili na takšen način, da vas bodo pohvalili.

DVOJČKA 
Počasi usmerjena energija vam, če se boste z njo povezali prinaša koristne, povsem konkretne rezultate. Znali se boste usmeriti k bistvu, popolnoma osredotočeni.

RAK 
S pomočjo energije lune v škorpijonu se brezskrbno prepustite toku poslovnega in finančnega navdiha. Zaradi preobremenjenosti tokrat ne boste našli dovolj časa zase.

LEV 
Ponavljanje napak bo zopet prišlo do izraza, prebujena bo tudi kritičnost. Nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z novimi nalogami, ki vam nikakor niso pisane na kožo.

DEVICA 
Z luno v škorpijonu se bo vse skupaj odvijalo razigrano, opazili boste nekaj prijetnih točk, ki vam bodo vlile voljo za lepšo prihodnost. Na področju čustev ne mencajte, ampak pristopite.

TEHTNICA 
Če vas privlači nekdo, ki je vezan, si nikar ne obetajte preveč. Zapletete se lahko v ljubezenske težave, zato ostanite previdni ter zvesti, kot je nekako zapisano že v vaši naravi.

ŠKORPIJON 
Zavedate se, da to, kar počnete ni prav, vse skupaj vas potiska nazaj. Ker se preveč obremenjujete z nepomembnimi težavami, lahko na področju čustev zamudite lepo priložnost.

STRELEC 
V ljubezni z energijo lune v škorpijonu nikar preveč ne pretiravajte, saj vse skupaj že meji na ljubosumje. Vklopite raje optimizem in o vsem skupaj še enkrat razmislite.

KOZOROG 
V kočljivi situaciji na kariernem področju boste odgovorili izredno ostro. Vsega skupaj bi se lahko lotili drugače, zato nikar ne pretiravate s svojo nepotrpežljivostjo in vse se bo rešilo.

VODNAR 
Ne skrbite, da bi karkoli zamudili, saj bo časa dovolj za vse, kar ste si planirali. Dogovorite se lahko tudi glede večjih nakupov ali poslov, po katerih že nekaj časa hrepenite. 

RIBI 
Spoznali boste, da se morate trenutno posvečati delu in pozabiti na prijetne reči. Naveličani ste rutine, zato boste z energijo lune v škorpijonu ves čas iskali nove prijeme.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close