Dnevni horoskop za četrtek, 11. aprila 2024

10. april 2024

Dnevni horoskop za četrtek, 11. aprila 2024

10. april 2024

Zresnili se boste, se organizirali in si skušali s konjunkcijo med Luno in Uranom sestaviti plan, kako v prihodnje delovati še bolj odgovorno.

Prazne besede in komplimenti, ki ne dišijo po iskrenosti vas bodo odbijali. Pomembna vam bodo dejstva, na podlagi katerih se boste v miru in premišljeno odločili.

Na področju ljubezni pričakujte številne preizkušnje, zato skušajte v odnosih delovati čim bolj pristno.

OVEN

Ne glede na to, da radi komunicirate in iščete družbo za vsako ceno se skušajte dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju bika znajti sami, saj bi vas mnenja drugih le še bolj zmedla.

BIK

Obremenilo vas bo nekaj težav ali vprašanj, ki se bodo poglobila, če ne boste pravočasno odreagirali. Vse skupaj bi najraje preskočili, saj niste sigurni, kaj bi morali storiti.

DVOJČKA

Vedno bolj boste prepričani vase, posebno na poslovnem področju, kjer vas vzpodbuja misel da se lahko nekaj razreši točno tako kot ste predvidevali. Področje čustev bo umirjeno.

RAK

Kljub temu, da se bodo dogodki bliskovito vrstili, postavite na prvo mesto nekaj, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Pričakujete lahko več priložnosti za kovanje stabilnih načrtov.

LEV

Z osebo, ki je povezana z vami, vendar popolnoma drugače razmišlja, bosta končno našla skupni jezik. Na področju dela ostanite analitični in zbrani, čeprav bi radi naredili vse naenkrat.

DEVICA

Popoldne, ko se bo luna nahajala v dvojčkih dobro premislite, preden se boste spustili v negotove odločitve. Sanjali boste o boljšem stanju na bančnem računu, realnost pa ne bo najbolj simpatična.

TEHTNICA

Pripravite se na preveč obveznosti, še posebej če gre za nakup, prodajo ali pomembne dogovore. Ker bo nekdo, od katerega ste nekako odvisno zelo trmast, se bo nujno prilagoditi.

ŠKORPIJON

Igrive opazke bodo povzročile, da boste usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa s tistimi, ki vam veliko pomenijo. Žgečkljivo bo tudi na področju ljubezni, zato boste navihani.

STRELEC

Lahko ste brez strahu, saj se bodo dvomi, ki so bili povezani s poslovno situacijo od ugodni rešitvi za katero ste zaslužni popolnoma razblinili. Prepustite se spontanemu delovanju.

KOZOROG

Ne boste želeli izven navideznih okvirjev, v katerih boste sposobni brez pomoči poskrbeti za vse. V dobro voljo ter umirjeno stanje vas bo spravil občutek, da je marsikaj bolj jasno.

VODNAR

V poslovnih odnosih se bodo zaradi prehoda lune iz bika v dvojčke vrstila nihanja, ki vas lahko spravijo v kočljivo situacijo. Pazljivo delujte s financami, saj boste preveč raztreseni.

RIBI

Ravnodušnost bo v kočljivi situaciji vaša prva izbira, čeprav je resnica takšna, da se zelo obremenjujete, kako se bo nekaj kar vam veliko pomeni na koncu situacije razvilo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close