Dnevni horoskop za četrtek, 2. decembra 2021

01. december 2021

Dnevni horoskop za četrtek, 2. decembra 2021

01. december 2021
Avtor: Profimedia

Začutili boste močno povezanost s skritimi zadevami, pa tudi z globino, še posebej v ljubezenskih odnosih.

Dolgi pogovori lahko razkrijejo skrite dimenzije ter vas rešijo notranjih napetosti. Odlično se boste znašli v vseh situacijah, ki zahtevajo rekonstrukcijo, prenovo ali popravek. Reševanja problemov se boste tokrat lotili neposredno. Naj vas ne bo strah spustiti se tudi v neznano.

OVEN

Pričakujte zaradi lune v škorpijonu nekaj prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti ali dolgo pripravljenim in načrtovanim dejanjem. Pogoji bodo skoraj idealni, zato izkoristite svoj pogum.

BIK

Vsako čakanje vas bo vznemirjalo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se prilagodite. V ljubezni boste ponovno na prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga ne razumete.

DVOJČKA

V novem okolju boste morda naredili nekaj začetniških napak, vendar se ne obremenjujte, saj je vsak začetek težak. Morda boste dobili še nekaj časa na razpolago.

RAK

Dobro razmislite, koga boste vprašali za pomemben nasvet. Lahko se zgodi, da dobite veliko nekoristnih informacij, kar vas bo le zmedlo in utrudilo. Nikar pa ne bodite nepotrpežljivi.

LEV

Razmislite o tem, kaj boste v določeni situaciji dobili v zameno in ne bodite tako prepričani v svoj prav. Ne boste prenašali tistih posameznikov, ki se ves čas samo hvalijo.

DEVICA

S svojo samozavestjo in energijo lune v škorpijonu se boste podali novim podvigom naproti. Potrebovali boste veliko direktnosti, še posebej pri simpatičnih osebah nasprotnega spola.

TEHTNICA

Neprestano boste vrteli film nazaj v upanju, da boste našli nekaj kar bi vam podarilo odgovor. Prepoznajte svetle točke, ki se bodo prikazovale ena za drugo in vas navdihovale.

ŠKORPIJON

Naredite kakšen pomemben premik glede vprašanja, ki vas skrbi že dlje časa. Tokrat se vsekakor morate prilagoditi in povedati svoje, saj bo le tako več razumevanja s strani bližnjih.

STRELEC

Bodite bolj prilagodljivi, saj niso vsi pripravljeni na vaše notranje napetosti. Ne dovolite, da bi se zopet prepirali ter povzročali slabo voljo na obeh straneh. Malce morate popustiti.

KOZOROG

Skušajte se najprej soočiti z zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem slogu. V ljubezni bo nekaj težav z ljubosumjem, saj se vam bodo ves čas v mislih prepletale negativne situacije.

VODNAR

Energija lune v znamenju škorpijona bo zahtevna, spodbuja vas, da se soočate z lastno negativnostjo. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje se boste znašli.

RIBI

Čaka vas učinkovit dan, ko boste nekoliko močneje čutili tok lune v znamenju škorpijona. Vedeli boste kam je potrebno iti in kaj je potrebno čim prej narediti.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close