Dnevni horoskop za četrtek, 20. januarja 2022

19. januar 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 20. januarja 2022

19. januar 2022
Avtor: Horoskop.si

Prehajamo v obdobje vodnarja, ki bo navdihnilo vse, ki niste znali piskati pravih priložnosti in ujeti navdiha.

Začeli boste hrepeneti po svobodi, neodvisnosti in temu, da uresničite tisto, kar je že dlje časa skrito v ozadju. Odkrito se boste soočali, resnica bo prava izbira.

OVEN

V prvem delu dneva, ko bo luna še v levu se boste končno znali soočiti s strahovi, dvomi in napačnimi predstavami. Vse kar se bo dogajalo zvečer prinaša nekaj strastnega in pozitivnega.

BIK

Popoldne, ko luna preide v znamenje device boste končno spravili v red svoje misli in ideje, saj boste bolj osredotočeni. Predstavite vse skupaj in upajte na najboljše. Časa za oklevanje ne bo.

DVOJČKA

Na miselnem področju boste v ospredju, ko pa bo prišel čas za konkretna dejanja, ostanite v ozadju, saj niste dovolj dobro podkovani. Nepremišljenost vam lahko pokvaril dan.

RAK

Spremenljivega počutja boste ves čas bezljali sem ter tja, čeprav brez posebnega vzroka ali razloga. Stabilnost bo tokrat povezana le s področjem financ, ki bodo urejene.

LEV

Sprenevedanje vas ne bo pripeljalo nikamor, saj se boste zaustavili že ob najmanjši malenkosti ali napaki. Razmislite tudi o vseh morebitnih pasteh, v katere bi se lahko ujeli.

DEVICA

V kolikor si ne želite nakopati novih zamer, bodite bolj prilagodljivi, saj bo v zraku nekaj napetosti. Za opravičilo ni nikoli prepozno, zato pogoltnite ponos in nekomu razložite situacijo.

TEHTNICA

Globoko v sebi slutite, kakšen bo potek pomembne zgodbe, toda določenih napak si enostavno nočete priznati. Previdni bodite glede odnosov z družinskimi člani, ne odločajte se namesto njih.

ŠKORPIJON

Odločanje in sklepanje bo popoldne, ko luna preide v znamenje device potekalo v pravi smeri, zato boste prišli do točke, da naredite kakšno spremembo, vendar boste potrebovali podporo prijateljev.

STRELEC

Skrajni čas je, da nekaj storite, saj se bo v nasprotnem primeru začelo krhati optimistično naravnano razpoloženje. Nikakor ne morete najti notranjega miru, zato je čas, da se poglobite vase.

KOZOROG

Zastavili si boste veliko opravkov, toda časa bo vedno manj, zato ostanite na trdnih tleh. Za romantiko boste sicer razpoloženi, vendar to ne bo glavna skrb, o kateri bi intenzivno razmišljali.

VODNAR

Zanimivo dogajanje na zasebnem področju, se bo stopnjevalo v pravi smeri. Z luno, ki popoldne preide v devico boste bolj stabilni ter pripravljeni zavihati svoje rokave ter se podati v boj.

RIBI

Dovolite si čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo in širijo vaša obzorja. Pretirana nečimrnost bi vas v tem trenutku samo dodatno zmedla in popeljala v napačne odločitve.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close