Dnevni horoskop za četrtek, 21. marca 2024

20. marec 2024

Dnevni horoskop za četrtek, 21. marca 2024

20. marec 2024

Ne skrivajte svojih želja, raje razmislite, ter poiščite način, kako bi jih lahko popeljali v realnost.

Vse kar vas bo obdajalo, bo simboliziralo optimizem in privlačno energijo. Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste prejeli iskren odgovor.

Pustite se navdušiti in popeljati v pogovore, ki vam prinašajo popolnoma nov pogled na določene zadeve. Spontane misli in zaznave bodo krojile usodo na vseh področjih delovanja.

OVEN

Namenite svoj čas starejšim, saj vas zaradi dobrih lastnosti, ki jih imate že nestrpno pričakujejo. Odprite pot novi ljubezni, saj vam le ta lahko počasi pričara nepozabne trenutke.

BIK

Začutili boste moč in energijo lune v znamenju leva, ki jo spretno uporabite na področju kariere. Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si že nekaj časa močno želeli storiti ali vprašati.

DVOJČKA

Pogum, ki ga prebuja luna v levu vam bo v kočljivi situaciji še kako prišel prav. Poskrbite za to, da boste dali prednost tistim, ki si vaše družbe iskreno želijo. Tudi doma lahko ustvarite prijetno vzdušje.

RAK

Usmerili se boste v prijetno udejstvovanje na osebnem področju. Končno boste lahko potrebe nekoga, ki nestrpno čaka na vašo pomoč postavili pred svoje ter rešili nekaj pomembnega.

LEV

Ne bodite tako hladni in zadržani, raje se priklopite na energijo lune v svojem znamenju in si dovolite zasijati. V zadnjem času si vam nihče ne upa več pristopiti, zato razmislite, kako se odzivate.

DEVICA

Napolnite svoje telo z ognjeno energijo, da ne bo dan zaspan in popolnoma neučinkovit. Nikar ne bodite tako zagrenjeni, raje se predajte ljubezni in toplini, po čemer že dlje časa hrepenite.

TEHTNICA

Končno boste začutili mir in harmonijo, kar vam bo pisano na kožo saj se v skladnem okolju najboljše počutite. Od določenih stvari in napornih dogodkov se boste umaknili ter raje delovali v samoti.

ŠKORPIJON

Zaradi lune v levu boste zadovoljni z dogajanjem, tudi če bo za ostale preveč naporno. Tisti s specifičnimi težavami boste kljub vsemu nasmejani ter veseli, saj vam bo dan res naklonjen.

STRELEC

Nekdo vam bo z veseljem pomagal rešiti to, kar vas je mučilo že dlje časa, pa čeprav gre morda samo za drobne malenkosti. Zanimala vas bo drugačnost, o kateri boste z veseljem tudi argumentirali.

KOZOROG

Aktivno boste razmišljali o spremembi, ki bi radi, da se čim prej zgodi in vas razbremeni. Želeli se boste usmeriti k sklepanju novih prijateljstev, saj čutite da ste v zadnjem obdobju precej osamljeni.

VODNAR

Zdravje in splošno počutje bosta zaradi lune v levu v najboljših energijah, saj boste ves čas spontani in navdušeni. Predajte se dobri volji tudi v službenem okolju, kar bo pravo zdravilo za dušo.

RIBI

Zdelo se vam bo, da ste utrujeni od neprestanega pregovarjanja z nekom, ki nikakor ne želi popustiti. Ravno zato boste potrebovali čas zase, da se malce notranje umirite in razmislite.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close