Dnevni horoskop za četrtek, 22. decembra 2022

21. december 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 22. decembra 2022

21. december 2022

Sestavite si svoj seznam želja. Razmislite tudi o tem, da bi nekomu na področju ljubezni dovolili več.

Prijetne in razigrane vibracije ne bodo dovolile počitka in počasnih korakov. Tudi če nimate pred sabo nobenih pomembnih korakov, se lahko v notranjosti nakopiči nemir, ki vas bo popeljal v bliskovito iskanje rešitev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Motivirala vas bo lahkotna energija lune v strelcu, zato boste brez prigovarjanja sledili vsem obveznostim. Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni tudi na ljubezenskem področju.

BIK 
Ne ustrašite se, če nekaj pomembnega ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Slediti boste morali sebi in s pomočjo poguma graditi na lastnih izkušnjah, ki jih imate več kot dovolj.

DVOJČKA 
Poskusite bolj zrelo pogledati na dogodke, ki se vrstijo na kariernem področju. Srečo boste imeli tokrat predvsem na finančnem področju, kjer se boste končno nekoliko razbremenili. 

RAK 
Ključ do osebne sreče bo vpogled vase, ki pa z energijo lune v strelcu ne bo najbolj enostaven. Spontano se bodo zgodili določeni premiki, ki vas bodo končno prebudili. 

LEV 
V prijateljskih odnosih z energijo strelca ne boste sposobni držati jezika za zobmi. Raje se zadržite, saj vas bo bolj sprostil nežen pogovor, ki bo poudaril iskreno plat vaše osebnosti.

DEVICA 
Z navdušenjem boste povedali svoje mnenje ter pričakovali, da vam bodo želeli slediti. Dotaknite se pozitivne energije in jo uporabite za pogumno nadaljevanje svojih ciljev. 

TEHTNICA 
Pogum, ki ga prinaša luna v strelcu, lahko izkoristite na področju kariere, kjer vse skupaj močno diši po nedorečenosti. Prihaja tudi rezanje vezi s preteklostjo, ki vas obremenjuje. 

ŠKORPIJON 
Zanimala vas bo zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam bo všeč, saj obožujete skrivnostni pridih. Pridobili boste izredno pomembne informacije, ki vas bodo navdušile. 

STRELEC 
Ujeli boste ponujeno priložnost za razmislek. Pomembno bo, kako boste izkoristili ugodne okoliščine, ki se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo bo poskrbel za to, da se boste nasmejali. 

KOZOROG 
Največja težava bo trma, posebno v družinskih odnosih, kjer še vedno niste čisto prepričani, ali je nekdo do vas iskren ali ne. Čeprav ste sumničavi, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali.

VODNAR 
Novosti, ki se jih boste najprej branili, vam bodo počasi postale všeč. Nekdo vam bo pomagal razumeti vse skupaj in tako se boste osvobodili večjih bremen o tem, kaj bi lahko šlo narobe. 

RIBI 
Izgubljali se boste v raznih informacijah in analiziranju, ki pa zaradi lune v znamenju strelca, ki prebuja površnost, ne bo najbolj uspešno. Poglobiti se morate v odnos, ki malce škripa.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close