Dnevni horoskop za četrtek, 23. junija 2022

23. junij 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 23. junija 2022

23. junij 2022

Izkoristite energijo, ki vas bo usmerjala k zaključevanju ter strukturiranju.

Izkoristite energijo, ki vas bo usmerjala k zaključevanju ter strukturiranju. Presenečeni boste predvsem nad tistimi odgovori, ki prihajajo v vaše naročje ravno v pravem času. Znali boste poiskati pravi smisel, tudi na področju čustev, kjer bo vse skupaj bolj jasno in prodorno kot v preteklem obdobju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Oddajali boste zelo prijetno energijo, ki bo glavni namen dosegla na področju družine. Prihajajo bolj skladni odnosi, saj se v negativne zadeve nikakor ne boste želeli spuščati.

BIK
Pozorni bodite, kako delujete, še posebej pri težjih in zahtevnih opravilih, saj boste nekoliko nerodni. Poskusite spremeniti trd realen pogled in si dovolite razmišljati bolj svobodno.

DVOJČKA
Finančne zadeve boste reševali z levo roko, odrekli se boste nepomembnim stvarem. Dopoldne, ko bo luna še v znamenju ovna, namenite čas pogumnim korakom ter odločitvam.

RAK
V kolikor boste zmedeni in nezainteresirani, bi vam lahko bilo zelo žal, saj se bo pojavila priložnost, ki bi jo morali ujeti. Končno bodo vaši cilji bolj jasno zastavljeni. 

LEV
Nikar ne bodite žalostni, če se določena oseba ne bo odzvala tako hitro, kot ste predvidevali. Stvari se bodo počasi zjasnile, ker se boste tako odločili in stali za svojimi besedami.

DEVICA
Zjutraj, ko bo luna še v ovnu, si zastavite načrt, ki lahko vsebuje veliko akcije ter predvsem prodorne odločitve. Zanimalo vas bo, kaj si misli oseba, ki se že nekaj časa ne javi.

TEHTNICA
Motivacija bo maksimalna, energije bo več kot dovolj zato se tokrat osredotočite na delo. Prijetne stvari bodo še malce počakale, vendar bodo potem še bolj sladke.

ŠKORPIJON
Spremembe prinašajo veliko mero vztrajnosti, zato nikar ne obupajte, ko se bo nekaj močno zakompliciralo. Na področju financ vas čaka presenečenje, ki vam bo ostalo v spominu.

STRELEC
Dopoldne, ko bo luna še v ovnu se boste počutili sproščeno. Zaradi številnih obveznosti boste na področju ljubezni malce obremenjeni, česar pa ljubljena oseba morda niti ne bo opazila.

KOZOROG
Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, se lahko v trenutku zaradi svojih koristi obrne proti vam, zato bodite malo bolj previdni, predvsem takrat, ko razlagate o svojih bodočih načrtih.

VODNAR
Prihajate do spoznanja, da vedno bolj potrebujete počitek. Ustavite se, analizirajte vse skupaj in si naredite prijeten načrt, ki naj vsebuje tudi druženje s tistimi, ki vam veliko pomenijo.

RIBI
Poskusite biti v delovnem okolju, kjer vas sodelavci ves čas po tihem opazujejo bolj nasmejani in odprti. Le tako bodo medsebojni odnosi končno zopet dobili prijeten pridih.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close