Dnevni horoskop za četrtek, 24. novembra 2022

23. november 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 24. novembra 2022

23. november 2022

Pričakujte veliko zanimivega in predvsem nenavadnega.

Besede bodo tekle popolnoma brez zavor, odzivali se boste s simpatičnim nasmeškom na obrazu. Področje dela in denarja bo zahtevalo od vas prilagajanje in zbranost, zato nikar ne bodite preveč samosvoji ter raztreseni, saj bi lahko spregledali nekaj zelo pomembnega. Sproščena komunikacija se bo prepletala z zmedenostjo ter površnostjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi svobodne energije lune v znamenju strelca se ne boste želeli ničemur in nikomur prilagajati. Poskušali boste doseči, da bi se drugi prilagodili vam, ni pa rečeno, da vam bo uspelo.

BIK 
Mnenje sodelavcev vam bo veliko pomenilo, skupaj se boste znali usmeriti v donosne smeri. Luna v strelcu bo spodbujala povezovanje, prav tako tudi nedolžno spogledovanje.

DVOJČKA 
Pazite, kako se boste odzvali v zvezi z nekom, ki deluje in razmišlja kompleksno. Čustva vas lahko povsem premagajo, zato skušajte s konjunkcijo med Luno in Venero ostati na trdnih tleh.

RAK 
Zaradi vpliva lune v strelcu boste morda bolj spontani kot tisti, ki vas obdajajo. Ne skrbite, nihče se vam ne bo posmehoval ali zavijal z očmi, če boste naredili nekaj drznega in drugačnega.

LEV 
Ker ne morete skrivati čustev, vaše srce ne more lagati. S pomočjo lune v strelcu se potrudite, da se ne bi v določeni situaciji, ki se bo izkazala za pomembno, prehitro vdali in popustili.

DEVICA 
Kljub energični energiji strelca se boste zapirali vase in skušali vse rešiti sami. Namesto da se po nepotrebnem naprezate, počakajte na trenutek, ko boste pripravljeni.

TEHTNICA 
Ne morete se sprijazniti z zadevo, ki vam ne ustreza, čeprav bodo vsi ostali zelo navdušeni. V karieri se držite tistega, kar počnete najboljše, le tako boste zaključili uspešno.

ŠKORPIJON 
Ko vam bodo neprestano postavljali vprašanja, boste lahko uporabili svojo obširno zakladnico znanja. S podrobnostmi ne boste imeli težav, zato bo nekdo pozitivno presenečen nad vami.

STRELEC 
Spoznali boste, da brez vloženega truda ne morete napredovati. Prepočasni ste, imate občutek, da vas nenehno zavirajo na vsakem koraku. Potegnite črto in postavite meje.

KOZOROG 
Prihaja veliko novosti, posebno, če ste z nekom že nekaj časa dogovorjeni, da se srečata. Delovali boste sproščeno in radovedno, kar običajno niti ni v vaši naravi.

VODNAR 
Čeprav boste veliko razmišljali o idealnih odnosih, se boste tekom den z energijo lune v strelcu sprijaznili z dejanskim stanjem. Ugotovili boste celo, da vse skupaj niti ni tako naporno.

RIBI 
Čeprav boste spretni, se nikar ne zanašajte se le na srečo. Potrebno bo zbrano opazovati, brati med vrsticami ter spraševati. Vztrajajte, tudi če se bodo vrstile ovire.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close