Dnevni horoskop za četrtek, 25. novembra 2021

24. november 2021

Dnevni horoskop za četrtek, 25. novembra 2021

24. november 2021
Avtor: Profimedia

Močna in hkrati pogumna vibracija se bo dotaknila tudi najbolj hladnih ter zaprtih vase.

Prebuja se želja po iskrenih debatah, argumentiranju in pogovorih. Želeli se boste nasmejati, vendar se lahko na poti srečate tudi s kakšnim zavistnim obrazom, ki ga ne boste razumeli. Odmislite dvome in se predajte spontanosti.

OVEN

Luna v znamenju leva vas bo usmerila v prijetne dogodke in vam dovolila, da ste takšni kot ste, ljudje vas bodo kljub temu odlično sprejemali v svoje kroge, zato se tokrat ne bo potrebno prilagajati.

BIK

Bodite pozorni na nekaj izjav, posebno v službi, ker si nikakor ne želite nakopati še več nevšečnosti. Nikakor vam ni treba ponavljati nečesa, kar vas je že enkrat močno obremenilo.

DVOJČKA

Luna v levu vam podarja moč, zato boste končno sposobni sprejeti odločitve, kar vas bo nekoliko presenetilo. Pometli boste z negativnostjo in se podali novim dogodivščinam naproti.

RAK

Ko boste naleteli na nekaj nejasnosti v komunikaciji, jih boste najlažje premagali s tišino in globokim razmislekom. Vse poti vas bodo vodile k kotičku, ki bo tokrat vaš tempelj energije.

LEV

Z energijo lune v vašem znamenju začnite pri sebi in tem, kaj ste sami pokazali ali izjavili v odločilnem trenutku. Ko boste znova premislili, boste tudi dojeli, kaj lahko storite.

DEVICA

Vaša zasanjanost se bo stopnjevala. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in potovanjih, dobro pa bi bilo, da bi kakšno stvar še udejanjili, saj vas prazno sanjarjenje pelje v nezadovoljstvo.

TEHTNICA

V ljubezni vam bo z energijo lune v levu uspelo tam, kjer niste pričakovali sreče. Ker imate opravka z nekom, ki je trmast, se boste žal morali vsemu skupaj bolj prilagoditi.

ŠKORPIJON

Navduševali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, nikar ne pretiravajte tam kjer zavijajo z očmi. Posledice zaradi pretiranega optimizma bi vas lahko obremenile.

STRELEC

Dan z luno v levu prinaša več druženja s prijatelji in družinskimi člani. Povezali se boste tudi z nekom, o katerem že dolgo razmišljate, pa za srečanje enostavno niste našli časa.

KOZOROG

Razmišljate o nečem, kar se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali. Zato poskusite razmišljati večplastno in nikar se ne navezujte le na eno možnost, saj bi le tako spregledali pravo rešitev.

VODNAR

Stvari se z luno v levu obračajo na bolje. Nekdo vam bo odgovoril na kočljivo vprašanje in ponudil roko. Vaša odpornost se prav tako krepi, kar vas bo popeljalo v več gibanja.

RIBI

Podali se boste v raziskovanje, ki vam bodo vrnili tisto nekaj, o čemer razmišljate že nekaj časa. Samski ne boste več čakali, da se zgodi nekaj spontanega, ampak se boste podali v akcijo.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close