Dnevni horoskop za četrtek, 26. januarja 2023

25. januar 2023

Dnevni horoskop za četrtek, 26. januarja 2023

25. januar 2023

Naj vas ne bo strah spustiti se tudi v neznano.

Konjunkcija med Luno in Jupitrom bo polepšala energije, podarila privlačnost in vas brcnila, da se pomaknete naprej ter naredite nekaj zase. Počutili se boste močne, vitalne in pogumne.  Najboljše stvari in rešitve bodo rezultat sodelovanja in ne konfliktov ter napačnega argumentiranja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z luno v vašem znamenju boste širšemu krogu ponovno elegantno dokazali, da znate vedno sami poskrbeti za vse. Ko boste zaključili, boste čakali, da vas opazijo ter pohvalijo.

BIK 
Spoznali ste, da vam veliko denarja ne bo prineslo sreče. Želeli si boste le notranjega miru ter tega, da se vse morebitne zadeve, povezane z zdravjem in počutjem, ugodno razrešijo.

DVOJČKA 
Zaigrali boste, da vam je glede nekoga popolnoma vseeno, čeprav se boste v notranjostjo borili ter soočali z užaljenostjo. Poskusite se bolj spontano prilagoditi na trenutno situacijo.

RAK 
Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati, zato boste kljub luni v znamenju ovna zelo zamišljeni in na trenutke tudi malce otožni. Prav je, da dvignete glavo in si dovolite kakšno drugo smer.

LEV 
Sposobni boste sprejemati resne odločitve, kar bo kasneje obrodilo sadove. Ko boste o situaciji na področju čustev znova premislili, boste s pomočjo lune v ovnu spoznali, kaj delate narobe.

DEVICA 
Neka,j o čemer govorijo drugi, vam zaenkrat še ni jasno, zato začnite spraševati, naj vam ne bo nerodno. Razčistili boste s slabimi energijami in se podali novim dogodivščinam naproti.

TEHTNICA 
Bodite pozorni na nekaj pomembnih službenih izjav, ker si ne želite nakopati še več nevšečnosti. Vse poti vas bodo vodile k meditaciji, ki bo tokrat vaš tempelj dobre energije.

ŠKORPIJON 
Z energijo lune v ovnu boste končno sposobni sprejeti večje odločitve, kar bo tiste, ki vas obkrožajo, nekoliko presenetilo. Podali se boste v raziskovanje, ki vam bo podarilo občutek, da živite.

STRELEC 
Dobra volja se bo z luno v znamenju ovna nadaljevala. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in strastnih podvigih, povezanih z osebo, o kateri že nekaj časa sanjarite.

KOZOROG 
Na področju dela vam bo uspelo tam, kjer nikakor niste pričakovali, da bo nekdo končno popustil in se prilagodil vašim odličnim predlogom. Sodelavec, ki je trmast, bo nadaljeval po svoji poti.

VODNAR 
Dan prinaša kljub energiji ovna, ki se dotika bolj površinskih zaznav poglobitev v odnosu. Povezali se boste tako, da se bo vse skupaj razvilo v zanimivo zgodbo, za katero prej niste našli časa.

RIBI
Razmišljate o nečem, kar se bo začelo komplicirati, ko boste najmanj pričakovali. Zato poskusite delovati večplastno ter predvidljivo in se nikar ne zanašajte na pretekle lekcije.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close