Dnevni horoskop za četrtek, 28. marca 2024

27. marec 2024

Dnevni horoskop za četrtek, 28. marca 2024

27. marec 2024

Raje dvakrat preverite vse kar je potrebno opraviti, da ne boste česa obžalovali. Uživali boste predvsem v materialnem udobju, stremeli boste k temu, da se počutite varno in zadovoljno.

Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje v odnosih, družinske spore ali situacije, ki jih bo težko rešiti.

Če ostanete v vznemirjenem stanju, boste verjetno načeli kakšen konflikt. Ljubezen bo prepletena z močno strastjo.

OVEN

Resnica bo povsem drugačna, kot deluje na prvi pogled, zato počakajte na še nekaj novic. Vprašanja, na katera boste morali biti osredotočeni, bodo signali za individualno izražanje.

BIK

Kar ste si zastavili, boste dosegli počasi in po ovinkih, pazite le na nepredvidene stroške. Nikar ne pričakujte pomoči od drugih, ampak se reševanja problemov lotite kar sami.

DVOJČKA

Če boste zapletene situacije reševali pazljivo, skrbno in odgovorno, potem ne boste izgubili položaja, dela ali projekta. Zaupajte intuiciji in se nikar ne podrejajte mnenju drugih.

RAK

Deležni boste manjših opazk, ki pa jim zaradi sumničavosti, ki jo prebuja luna v škorpijonu ne boste naivno verjeli. Potrebujete več konkretnih dokazov in realnih potrditev.

LEV

Končno se lahko premaknete naprej saj smatrate, da vam to po vseh težavah, ki ste jih bili deležni pripada. Več kot običajno boste razmišljali o spremembah, ki jih želite doseči v prihodnosti.

DEVICA

Z energijo lune v škorpijonu se vam obetajo konflikti in spremembe v zvezi z cilji in situacijo na poslovnem področju. Odpustite vse kar vas omejuje ter zadržuje pri koraku naprej.

TEHTNICA

Prepustite odločitve svoji intuiciji, ki vam lahko pomaga, da bodo vaše želje že kmalu uresničljive. Osredotočili se boste na finance, saj trenutno ne čutite pravega zadovoljstva na tem področju.

ŠKORPIJON

Pomembno je, da se zavedate svojih edinstvenih prednosti, saj boste le tako lahko skovali nov načrt in si zarisali bolj uspešno pot. Ne delajte stvari prehitro, saj bi se lahko ušteli.

STRELEC

Ohranjajte s pomočjo lune v znamenju škorpijona svoje ravnotežje in ne izgubljajte energije po nepotrebnem. Sproščeno delo, telesna dejavnost in prizadevanja bodo prava rešitev.

KOZOROG

Izogibajte se preobremenjenosti ter vsem presežkom, ki bodo vodili v slabše počutje. Tudi težave se bodo pojavile, a ne bodo velike in nikakor ne bodo vplivale na celoten uspeh.

VODNAR

Vztrajate tam kjer imate občutek, da se vam bo izplačalo, čeprav vas spremlja močan občutek, da bi morali ubrati lažjo pot. V ljubezni boste znova neodločni in malce nervozni.

RIBI

Pazite, sicer boste naredili novo napako, prav tako vam ponuja priložnost, da končno uresničite, kar ste dolgo načrtovali. Z glavo tavate v oblakih ali na več mestih hkrati, zato boste zmedeni.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close