Dnevni horoskop za četrtek, 29. decembra 2022

28. december 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 29. decembra 2022

28. december 2022

Težko se bo sprostiti in odložiti skrbi.

Odnosi postajajo vedno bolj pomembni, nekateri bodo ujeli val harmonije, drugi bodo naelektreni, od vas pa bo odvisno, v katero smer se bo odvilo vse skupaj. V mislih boste zelo dejavni, polni načrtov. Pri kuhanju in peki se boste tokrat želeli držati navodil in ne bo vam všeč če ne boste prejeli pohvale. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prenehajte s taktiko, ki očitno ne deluje in enostavno bodite to kar ste. V kolikor boste budni, prihajajo nove rešitve. V domačem okolju pa lahko brez razloga nastane nenavaden nesporazum. 

BIK
Ne obremenjujte se toliko s težavami v okolici in z vsem tistim, kar vam trenutno ne odgovarja. Raje se posvetite področju čustev, saj je ravno tam mnogo nedokončanega in nedorečenega.

DVOJČKA
Čustvene zadeve se lahko skozi dan, ko luna prehaja v ovna premaknejo naprej. Kljub temu boste spoznali, da žal ne morete spremeniti določenih trdno zakoreninjenih prepričanj. 

RAK
Če nekoga pogrešate, je čas da to pokažete. Ne marate dvoličnosti, zato boste nastopili direktno ter iskreno, ne glede na to, kakšen odgovor vas čaka na drugi strani. Upanje umre zadnje.

LEV
Počutili se boste dobro, ker bo dan v katerem luna prehaja v znamenje ovna tako pozitiven vas bo napolnil z energijo za nove izzive. Na delovnem mestu bodite predvsem umirjeni in odločni. 

DEVICA
V kolikor želite narediti dober vtis, upoštevajte tudi mnenja drugih, saj se boste le tako vsi skupaj dobro razumeli. Danes boste veliko časa preživeli z družino še posebej s starejšimi, ki jih boste razveselili.

TEHTNICA
Zaradi notranjega nemira, se bližnjim ne boste mogli posvetiti na pravi način, zato so na vidiku navidezne napetosti. Večer bo za tiste, ki ste v razmerju zelo strasten in nenavaden.

ŠKORPIJON
Pomembnemu pogovoru se izogibate, čeprav brez konkretnega razloga. Na koncu boste morda spoznali, da je vse skupaj veliko boljše in lepše od pričakovanega. Znebite se dvomov.

STRELEC
Tokrat vas nihče ne bo prepričal, da bi se zanimivi priložnosti, ki je povezana s prijetnimi energijami odpovedali. Stežka pa se boste prilagodili nekomu, ki vendarle razmišlja drugače od vas. 

KOZOROG
Pred časom ste storili napako, ko ste morda preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum. Dovolj moči imate, da vse, česar se boste lotili opravite brezhibno. 

VODNAR
V ljubezni pokažite več igrivosti, na področju dela pa se lahko zanesete na svoj notranji občutek. Obdani z disciplino boste posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo razvedrilo.

RIBI
Čustveno boste močno razdvojeni, če boste skušali obrazložiti svoje občutke, ste lahko prepričani, da bo vse skupaj še bolj komplicirano. Tekmovalni duh vam tokrat ne bo dal miru. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close