Dnevni horoskop za četrtek, 9. maja 2024

08. maj 2024

Dnevni horoskop za četrtek, 9. maja 2024

08. maj 2024

Z odličnim spominom se boste zavihteli v preteklost in poiskali tiste podatke, ki jih v tem trenutku potrebujete.

V negativnem smislu boste kritični, zato ne boste sposobni sprejeti in poslušati težav drugih.

Ne bodite presenečeni, če vas bo vse, kar ni v vašem kontekstu zmotilo. Nekako se boste morali zaposliti, saj bo prisoten notranji nemir. Raztreseno vzdušje se bo prepletalo tudi na čustvenem področju.

OVEN

V glavi se vam bo z luno v dvojčkih prepletalo nekaj ekstremnih idej. Preden se jim aktivno posvetite, poskusite poiskati kakšnega somišljenika, ki lahko doda nekaj, česar se sami niste spomnili.

BIK

Ne dovolite si, da vas še naprej ovira negotovost, ki krade energijo. Preden boste v določeni situaciji ukrepali, se pomirite in se vprašajte, če ima vse skupaj sploh pravi smisel.

DVOJČKA

Pod vplivom ugodne lune v svojem znamenju boste vse kar je povezano s področjem kariere ali izobraževanja rešili zelo hitro. Nekdo bo v večernih urah pritegnil vašo pozornost.

RAK

Prepustite se spogledovanju, saj vas bo energija lune v dvojčkih popeljala k simpatičnemu delovanju. Kljub vsemu pa si zaradi nasmeška ne nizajte dolgoročnih odločitev.

LEV

Zunanji pritiski, ki jih prebuja luna v dvojčkih, vas bodo vznemirjali skoraj na vsakem koraku. Natančno in smotrno si organizirajte dan ter ne pozabite, da vas lahko preseneti nekaj nepredvidljivega.

DEVICA

Zaradi energije dvojčkov, ki je nemirna in spremenljiva boste, če se bodo obveznosti in obremenitve kopičile vedno bolj nemirni, tudi zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti.

TEHTNICA

Težko se boste v krogu sodelavcev zadržali pred tem, da ne bi povedali svojega mnenja. Vseeno vam bo, kako bodo drugi to sprejeli, saj imate dovolj neprestanega prilagajanja.

ŠKORPIJON

Zaradi lune v dvojčkih boste, karkoli boste počeli zelo neučakani. Reševale vas bodo izbrane besede, zato razmislite, preden spregovorite in se morda nekomu celo zamerite.

STRELEC

Mnenje se bo bliskovito spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso dorečene. Kljub temu boste sposobni biti s prijatelji in ljubljeno osebo sproščeni.

KOZOROG

Všeč vam bo, ker se bo zaradi energije lune v dvojčkih vse dogajalo brez zapletov in nejasnosti. Končno vam bo jasno tudi to, kaj si najbolj želite na čustvenem področju.

VODNAR

Storite korak, zaradi razburkanih misli, ki jih prebuja luna v dvojčkih ni časa da bi le čakali. Ne dovolite, da bi se vse skupaj zapletlo zaradi prepočasne reakcije iz vaše strani.

RIBI

Nikakor ne želite na osebnem področju, kjer vas nekaj že dlje časa prosijo odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da to tudi poveste, namesto da se izmikate soočenjem.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close