Dnevni horoskop za nedeljo, 13. marca 2022

12. marec 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 13. marca 2022

12. marec 2022
Foto: Pexels

Zaradi konjunkcije med Soncem in Neptunom boste močno hrepeneli po bogatem dogajanju v notranjosti.

Prepletale se bodo misli in želje, poleg tega bodo stabilna tudi čustva. V primeru nezadovoljstva je najboljša odločitev umik vase. Povečana bo želja po ustvarjanju in doživljanju prijetnih vibracij.

OVEN

Vezani ovni se boste preveč zanašali na druga mnenja, zato boste pozabili, kaj si sami mislite o nekaterih stvareh, ki so lahko sporne za marsikoga, ki je tesno povezan z vami.

BIK

Vsaka zadeva ima dve plati, zato ne obtožujte drugih za nekaj, kar bi morali že pred časom storiti sami. Ne pripravljajte se na nekaj, kar je morda za vas prevelik zalogaj.

DVOJČKA

Na vsak način želite priti do resnice in skrajšati pot do pomembnega cilja. Naglica vam lahko pokvari lepo priložnost, o kateri že nekaj časa sanjate. Razmislite tudi o vseh prednostih.

RAK

Ugodni planeti vam obetajo prijetno počutje. Vaša odpornost se popravlja, zato preživite čim več časa na prostem. Potrebujete več razvedrila, ki vam ga lahko ponudijo prijatelji.

LEV

Dan bo izredno pomemben za pomembno zadevo, ki je tik pred vrati. Le odločiti se morate in postaviti določene prioritete na prvo mesto vašega neskončno dolgega seznama.

DEVICA

Marsikaj bo odvisno od načina opazovanja stvari. Pričakujte bolj težaven konec tedna, posebno v ljubezni, saj vas spremlja neugodna energija. Prepričani boste, da nekaj ni pošteno.

TEHTNICA

Tehtnice lahko pričakujete nekaj kočljivih vprašanj. Precej boste razdražljivi in ves dan pripravljeni na boj z okolico, ki se lahko če ne boste diplomatski zaključi v negativni smeri.

ŠKORPIJON

Ne pretvarjajte se, da vas pomembne stvari, ki jih bo nekdo razlagal ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi. Ne iščite težav tam kjer jih ni in se enostavno bolj sprostite.

STRELEC

Glede stanja v domačem okolju postorite še nekaj, kar bi vas v nasprotnem čakalo ob začetku naslednjega tedna. Družinsko srečanje vas tokrat nikakor ne navdušuje preveč.

KOZOROG

Spoznali boste, da je škoda živcev za razmišljanje o vsem, kar bi lahko postalo težava. Več veselja in navdušenja vam bo prišlo prav. Ne skrbite pa, da bi se zapletli v spor.

VODNAR

Zakaj se tako trudite, da bi ustregli nekomu, ki si vaše usluge ne zasluži. Začnite gledati nase in boljše se boste počutili. Ne skrbite, vsi drugi se bodo že nekako znašli sami.

RIBI

Zadnje čase ste veliko bolj optimistični, kar se vam lahko še posebej obrestuje zvečer, ko luna preide v znamenje leva. Pomembne odločitve skušajte nekoliko prestaviti.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close