Dnevni horoskop za nedeljo, 14. avgusta 2022

14. avgust 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 14. avgusta 2022

14. avgust 2022

Prihaja čas soočenj, čas, v katerem lahko uredite medsebojne odnose in napredujete na osebnem področju.

Mikale vas bodo kreativne dejavnosti, s katerimi boste izražali svoje počutje. Hitre odločitve tokrat ne bodo v vaši domeni. Vse boste počeli počasi, premišljeno s pomočjo prebujene intuicije, ki vas bo usmerila tja, kamor si v resnici želite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Vaš obraz bo ves čas nasmejan, družinski dogovor se bo odvijal točno tako kot ste si zastavili, zato boste plavali v zadovoljstvu. Prihranite še nekaj energije za ljubljeno osebo.

BIK 
Če ste se dolgo pripravljali na pomemben pogovor, nikar ne oklevajte. Boljših možnosti kot jih imate sedaj še dolgo ne bo, zato ne zamudite vlaka, ki vas počasi pelje k boljšim odnosom.

DVOJČKA
Če boste do nekoga popolnoma iskreni, prav ničesar ne morete narediti narobe. Izrazite se globoko in direktno, saj vam bodo tisti, ki so za vas v tem trenutku pomembni zagotovo prisluhnili.

RAK 
Poskusite s pomočjo novih energij, ki stopajo v vaše življenje pozabiti na stvari, povezane s čustvi, ki jih ne morete spremeniti. Zaman iščete potrditve drugje, saj jih nosite v sebi.

LEV
Nikar ne obupajte prehitro če se nekdo ne bo odzval takoj. Pustite času čas, ter bodite predvsem notranje umirjeni, saj je to tisto, kar vas ščiti pred nervoznimi odločitvami in slabim počutjem.

DEVICA 
Z veseljem se boste prepustili optimizmu in dobri družbi, ki vas bo obkrožala na vsakem koraku. Spoznali boste, da je svet lepši, če ste obkroženi s tistimi, ki jih imate v svojem srcu.

TEHTNICA
Kljub energiji lune v ribah bo v vaših mislih vladal manjši kaos. Nekaj, kar bodo storili drugi vas ne bo prepričalo da bi jim sledili. Raje boste ubrali svojo edinstveno ter strastno odločitev.

ŠKORPIJON
Za ugoden razplet v družinskem krogu se boste žal morali malce žrtvovati. Luna v ribah bo na področju ljubezni prebudila prijetna čustva in vas usmerila v razumevanje, ki vodi k stabilnosti.

STRELEC
Ne bo vam žal, da se nekomu niste takoj odzvali, saj je ta preobrat za vas v resnici pomeni veliko olajšanje. Odločili se boste, da postavite bolj jasne meje, kar lahko nekoga celo zmede.

KOZOROG
Zoprna situacija, ki se je odvijala v zadnjih dneh se bo končno, seveda z vašo iznajdljivostjo  zaključila in razpletla. Zopet boste polni optimizma in novih zanimivih predlogov, s katerimi boste presenečali.

VODNAR
Odnosi, še posebej z brati in sestrami se lahko zavihtijo v nezavidljivo smer, saj energija lune v ribah ne bo dovolila pretiranega izpostavljanja. Čim prej se znebite občutljivosti in slabe volje.

RIBI 
V kolikor se lahko umirite in opazujete, boste spoznali, da ste imeli napačna prepričanja. Vse kar je bilo sporno in nedosegljivo se sedaj bliža, zato nikar ne zamudite tistega pravega trenutka za akcijo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close