Dnevni horoskop za nedeljo, 16. januarja 2022

15. januar 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 16. januarja 2022

15. januar 2022
Avtor: Profimedia

Notranji nemir, ki vas bo preplavil boste najlažje odpravili z iskrenimi pogovori.

Veliko boste razmišljali, se poglabljali ter skušali dojeti, zakaj so se določene stvari v zadnjem obdobju sploh zgodile in kakšna je njihova teža. Področje ljubezni bo bolj umirjeno, obarvano z romantičnimi prijemi.

OVEN

Vaši nasveti in izkušnje vam bodo prišli in jih boste uspešno delili naprej. Odlično se počutite v intimnosti doma, kjer lahko z luno v raku ustvarjate in se veselite s svojimi domačimi.

BIK

S pomočjo lune v raku boste rešili nekaj, povezano z osebnimi zadevami. Verjetno vam ne bo jasno, zakaj se je vse skupaj tako zelo zavleklo. Tokratni odgovori prihajajo vsi naenkrat.

DVOJČKA

Prijeten nežen dan z luno v raku je pred vami. Pot do ljubljene osebe tokrat vodi skozi skupna zanimanja, samski pa se boste z veseljem spogledovali ter osvajali na vse pretege.

RAK

Nekdo zahteva od vas odgovore, toda k sreči boste spregledali vse pozitivne plati in na koncu se bo vse skupaj prelevilo v izredno zanimivo in vznemirljivo izkušnjo, ki bo ostala v spominu.

LEV

Zaradi vpliva lune v raku bodo na plano prišle določene travme, za katere ste misli, da ste jih že pozabili. Delali boste načrte za prihodnost, ker vas bo objel občutek, da se negativno obdobje zaključuje.

DEVICA

Soočili se boste s spremembami. Lahko da bodo odnosi dosegli stopnjo vrelišča, zato bi jih bilo dobro spustiti. Nikar se ne obremenjujte z nepomembnimi zadevami in ljudmi.

TEHTNICA

Prehitro reagiranje bo nosilo težave tako v zasebne kot ostale odnose. Strast, če ne bo pravilno usmerjena, bo nosila nezadovoljstvo in manjše napetosti, saj vas bo vodila nežnost, ki jo prinaša luna v raku.

ŠKORPIJON

Zanimiva debata se lahko konča povsem nepredvidljivo, vsekakor v pozitivnem smislu. Vprašanje je le, ali boste ostali pogumni do samega konca, ali boste predčasno odnehali.

STRELEC

Vaša želja po čustveni povezavi bo zaradi lune v raku vedno močnejša. Nekoliko boste ljubosumni, če vam ne bo naklonjena želena pozornost. Verjeli boste, da si zaslužite več.

KOZOROG

Delovali boste izredno globoko. Z energijo lune v raku boste sposobni premagati negativna čustva. Obetajo se vam res lepi, intenzivni in nežni trenutki z ljubljeno osebo.

VODNAR

Tokrat lahko na spontan način rešite večjo dilemo, ki vas obremenjuje. V prijateljskih odnosih bodite izredno previdni, saj nekomu žal popolnoma ne zaupate zaradi številnih slabih izkušenj.

RIBI

Luna v raku bo vplivala na to, da boste prisiljeni malo upočasniti svoj ritem. Posebno dopoldne se lahko počutite precej brez energije in malce utrujeni. Zazrite se vase in lažje vam bo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close